wompat 18.09.2022 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2022 Dzień dobry, jakiś czas temu wprowadziłem się do mieszkania w którym zaczął pojawiać się grzyb. Jedna z przyczyn określonych przez dewelopera może być brak nawiewników. Deweloper zamontował okna bez nawiewników odsyłając mnie teraz do firmy które odpłatnie na mój koszt je zamontuję. Czy na pewno to ja a nie deweloper powinienem płacić za montaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.09.2022 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2022 Na to pytanie żadne forum nie da Ci odpowiedzi. Szukaj jej u prawnika. Ps. A najpierw znajdź przyczynę grzyba. Nawiewnik nie musi jej rozwiązać. Ps2. Aaaa, to było pytanie do eksperta Oknoplast? Wystarczy spojrzeć że nie pojawia się tu od lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts