ukhanjemb 22.09.2022 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2022 (edytowane) Nowy w grupie i doceniam wszelkie odpowiedzi na moje pytania: Rozmawiałem z przedstawicielem systemów piwnicznych Owens Corning. Mam szacunek dla wykończenia około 315 stóp kwadratowych mojej piwnicy. Po rabatach było to około 25-26 tys. Zaczęło się od 38 000 USD, ale usunięto podłogę z ogółu, a następnie zastosowano rabaty. Wysoki? Niski? Średnia? Ich produkt przeznaczony jest do piwnic. Czy trzeba iść tą trasą? Jestem w zachodniej MD. Piwnica ma pompy ściekowe w dwóch rogach i francuski system odprowadzania wody, który spełnia swoje zadanie. Skoro mam je już na miejscu, czy mogę wykończyć piwnicę za niższą cenę i nadal mieć ją na sobie? Tweakbox Appvalley https://vlc.onl Ściany piwnic to standardowe bloki żużlowe. Podłoga jest betonowa. Poza tym, że nie jest wykończony, przestrzeń jest czysta. Jeszcze raz dziękuję za wszelką pomoc. Edytowane 23 Października 2022 przez ukhanjemb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts