kroles 25.09.2022 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Cześć, mamy w planach małe przeorganizowanie pokoju dziecięcego. Ze względu na bogate wyposażenie, pasowałaby nam standardowa szafa ze znanej szwedzkiej sieci, 50+75+50cm, 236cm, tylko jest mało miejsca na drzwi. Myślałem w związku z tym o żaluzjach meblowych, ale nie mogę znaleźć żadnych w odpowiednim rozmiarze, standard jest do 1.5m, maksymalnie znalazłem 2.2m. Ktoś coś widział? Najlepiej białe, zwijane na górze szafki.Małe przeróbki w szafach będę w stanie zrobić, chociaż jeszcze nie przyglądałem się dokładnie, co by trzeba było zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 27.09.2022 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Ktoś coś? Rozwiązanie chyba mało popularne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts