konrad_gom 25.09.2022 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Witam,posadzka cementowo-wapienna. Jak ją zabezpieczyć przed pyleniem i jakoś "utwardzić"? Po posadzce będzie tylko rzadko chodzone, żadnej jazdy autem. Myślałem o jakimś utwardzaczu/impregnacie. Polecicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 26.09.2022 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2022 Posadzka cementowo-wapienna? Na pewno?Pyli sie, bo beton sam w sobie niskiej klasy, czy pyli bo wyszło mleczko cementowe na wierzch?Dobrze byłoby na wstępie oczyścić powierzchnię szczotką drucianą. Potem grunt głęboko penetrujący, typu np. ceresit ct17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrad_gom 26.09.2022 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2022 Nie, nie pyli i nic się nie dzieje. Posadzka jest świeża i ładnie wykonana. Nie chcę kłaść żywicy Chcę tylko na przyszłość utwardzić/zaimpregnować przed nastawianiem tam różnych gratów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 28.09.2022 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2022 A czy środek RM 775 ASF do krystalizacji podłóg wapiennych nie zdałby tutaj egzaminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts