Zwolay 26.09.2022 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2022 Witam- w piwnicy wylatuje mi trzpień zawiasu z tego kółęczka-jak to naprawić beznarzędziowo? 15 min temu okazało się że ktoś sobie wżiął stamtąd kaloryferek olejowy....wystarczy lekko powiesić się na drzwiach i wyskakuje trzpień z tej obejmy...nie mam wiertarki akumulatorowej -ma ktoś jakiś pomysł? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 28.09.2022 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Najszybciej byłoby Ci wynająć potrzebne elektronarzędzia i to ogarnąć. Swoją drogą, to nie lepiej byłoby umieścić ten trzpień od góry zamiast od dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zwolay 28.09.2022 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Ale trzpień jest od góry-od dołu jest ten płąski element z kółeczkiem na trzpień zamocowany do drzwi.....problem tylko w wywierceniu jakichś otworów (kupiłem nowy uchwyt) itd-nie mam czym tego zrobić bo w piwnicy gniazdka niet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts