radonpos 28.09.2022 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Sprytną firmę, która jest w stanie obsłużyć 3 lokalizacje rozsiane po Polsce. Rozmawiałem już z kilkoma i usłyszałem a tak daleko to my nie jeździmy. Ważne nie mogę długo czekać na montaż instalacji. Potrzebuje też pompę ciepła z audytem energetyczności. Chetnie kupię też do 10 ton opału wysokiej jakości. Będę wdzięczny za wskazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.09.2022 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Znajdź 3 firmy w trzech lokalizacjach i po problemie Coś ściemniasz bo szukasz a nie podajesz tych 3 lokalizacji które mają być szybko obsłużone bo nie masz czasu. 10 ton opału... jakiego? Chcesz kupić 10 ton oleju opałowego ? Ile proponujesz za 1 tonę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maurosy 30.09.2022 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Sprytną firmę, która jest w stanie obsłużyć 3 lokalizacje rozsiane po Polsce. Rozmawiałem już z kilkoma i usłyszałem a tak daleko to my nie jeździmy. Ważne nie mogę długo czekać na montaż instalacji. Potrzebuje też pompę ciepła z audytem energetyczności. Chetnie kupię też do 10 ton opału wysokiej jakości. Będę wdzięczny za wskazanie Znam i mogę polecić. Zamontowali mi w zeszłym roku fotowoltaikę, dość dużą maksymalną mikro czyli prawie 10 kwp (fachowo zrobiona działa bezawaryjnie). A we wrześniu kupiłem u nich paliwo do mojego kociołka najwyższej generacji – sztygar ultra. Z tego co wiem firma jest multienergetyczna czyli handluje nie tylko urządzeniami oze ale i paliwami oraz niedługo energią – nazywają się Synergio i mają sporo przedstawicielstw w województwach. Bez problemu znajdziesz ich stronę w sieci. Zadzwoń podpytaj. A tak na marginesie teraz to chyba norma, że czeka się na pompy ciepła. Produkcja nie nadąża za popytem. Ale niedługo ma się to zmanić bo fabrykę – Daikin - będzie budować właśnie pomp ciepła w strefie ekonomicznej w Łodzi, żeby zaopatrzyć cała Europę, a potrzeby mamy spore – 50 mln pomp by uniezależnić się od paliw kopalnych tyrana Władimira P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.10.2022 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2022 Ale niedługo ma się to zmanić bo fabrykę – Daikin - będzie budować właśnie pomp ciepła w strefie ekonomicznej w Łodzi, żeby zaopatrzyć cała Europę, a potrzeby mamy spore – 50 mln pomp by uniezależnić się od paliw kopalnych tyrana Władimira P. Kiedy pierwsze pompy ciepła opuszczą fabrykę Daikin w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts