Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zawsze mnie rozbrajają takie zadufane wypowiedzi jak twoje, Adamos. Po fakcie, a najlepiej jak sam pracujesz w tej branzy, to sie każdy wymądrza. Ciekawe, czy jakbys sprzedawal takie instalacje to bys je sprzedawal za 17.000 czy 30.000 tak jak cala twoja konkurencja? Kto mi zrobi kanalize za 500,- Pln? Wykucie w stropie i posadzce, wykucie w fundamencie, polozenie i wypoziomowanie odplywow i pionow za 500,- Pln? Czcze gadanie. Jak chcesz, to przyjdz do moich rodzicow i zrob - wlasnie sie budują - dom 200 mkw, parter + poddasze, ok. 75 mkw podlogowki i reszta grzejniki, 2 lazienki. Ciekawe na ile to cenisz w wersji z gazowym kotlem 1-funkcyjnym i obiegiem CWU. Wedle Twoich cen (w miedzi), to bedzie max. 26.000 netto. To ja poprosze, bez rachunku, bedzie taniej. Zapraszam, z Kęt niedaleko.
https://forum.murator.pl/topic/27039-instalacja-wod-kan/page/2/#findComment-496854

Kochany przekorku gdybyś umiał czytać to napewno wyczytal byś ,że moje wyliczenia byly tylko na material .Robociznę zostawiałem do uzgodnienia . Zakładając ,że umiesz czytać to co nie rozumiesz?. Podaj mi ile jakich rurek potrzebujesz do Twojej kanalizy a wyliczę ci co do grosza i napewno nie przekroczy 500zł .Tak sie sklada sprzedaje a nie wykonuje . Wielokrotnie pisałem ,że posiadam hurtownie instalacyjna i jakbyś zadał sobie troszku trudu to napewno byś wyczytał ,a nie pisał o zadufanych wypowiedziach. Głupoty opowiadasz ponieważ ja w handlu jeszcze posiadam to coś, co sie sumienie nazywa.Powiesz, nie możliwe a jednak.Adam
https://forum.murator.pl/topic/27039-instalacja-wod-kan/page/2/#findComment-497279