nikodem1 30.09.2022 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 (edytowane) Aktualnie skończyłem remont dachu, a dokładniej gotowych wiązarów dachowych - tutaj producent został mi polecony i jestem bardzo zadowolny z konstrukcji dachu (przy jego wyborze pomogli mi forumowicze), ale teraz przygotowuję się do rementu pomieszczeń wewnątrz domu do remontu łazienki i zastanawiam się nad wyborem kabiny prysznicowej. Głównie zależy mi na takiej, która jest łatwa w utrzymaniu czystości. W mieście, w którym mieszkam - Warszawie jest dużo producentów, którzy chwalą się swoimi projektami oraz mają w ofercie wiele ich rodzajów. Duża liczba produktów utrudnia wybór dlatego zarejestrowałem się na forum bo liczę, że zostanie mi doradzony odpowiedni model kabiny, który spełni moje oczekiwania. Edytowane 18 Grudnia 2023 przez nikodem1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafau333 01.10.2022 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2022 (edytowane) Witaj, ja niedawno przechodziłem przez remont łazienki i doradzono mi kabiny prysznicowe typu walk-in jako najłatwiejsze w utrzymaniu czystości. Zainwestowałem w taki rodzaj kabiny i faktycznie przekonałem się, że są łatwe w utrzymaniu czystości ponieważ w przeciwieństwie do innych rodzajów kabin nie posiadają wielu trudnych do umycia miejsc (zakamarków, zagłębień). Edytowane 1 Października 2022 przez rafau333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evildzeniues 05.10.2022 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2022 Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afanazyzm 20.10.2022 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzmjafan 21.10.2022 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2022 hej wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edeltraudiz 22.10.2022 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2022 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts