szczur4 06.10.2022 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2022 Cześć,czym polecacie zalać mały łazienkowy grzejnik elektryczny z grzałką. Obieg zamknięty, uruchamiany byłby okazjonalnie zanim ruszy podłogówka, żeby dogrzać łazienkę dzieciakom do kąpieli. 50x70 300W. Jako, że będzie w domu, to ryzyka zamarzania nie ma, więc nie wiem czy jest sens borygo, glikol. Może woda demineralizowana, albo gotowy płyn PG1-2 INSTAL PROJEKT? Albo olej, tylko jaki? Ktoś użytkuje i mógłby polecić coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasaq 06.10.2022 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2022 Nie lepiej taki grzejnik? https://allegro.pl/oferta/grzejnik-lazienkowy-elektryczny-folio-1800w-reling-9604808247 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczur4 06.10.2022 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2022 być może, ale jest już drabinkowy, stąd pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PLC_00 06.10.2022 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2022 Ja zalałem zwykłą wodą . Tak miałem w instrukcji . Propozycja grzejnika z linku powyżej wygląda ciekawie . Pomyślę w drugiej łazience. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awt 11.10.2022 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2022 Mam ten grzejnik z linku powyżej i ma zasadniczą wadę: umiejscowienie przycisków.Pokrętła timera i pokrętło temperatury są z lewej strony trochę przykryte obudową, i wszystko jest OK jak mamy dostęp do lewej i prawej strony (po prawej jest z kolei wyłącznik też trochę za obudową pod spodem). Gdyby te przyciski były po spodem byłoby lepiej. Tak jest designersko ale zupełnie nieergonomicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts