ziolko06 17.10.2022 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Witam, Z racji tego, że jestem zielony w tych sprawach a że w sezonie zimowym zdarzają się u mnie przerwy w dostawie prądu mam w planach kupić agregat do zasilania awaryjnego pieca.Posiadam pięć na drzewo Nominalna moc pieca 14 kwZasilanie elektryczne 230Pobór mocy do 110 w Pomóżcie mi z doborem agregatu prądotwórczego a żeby śmiało dał sobie radę z piecem i np. lodówka.Posiadam zadaszone miejsce przed kotłownia gdzie moge śmiało ustawić agregat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 18.10.2022 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2022 W między czasie zajrzyj do tego : Awaryjne zasilanie domu (BLACKOUT) + sposób na zaoszczędzenie pieniędzy – https://forum.muratordom.pl/showthread.php?378375-Awaryjne-zasilanie-domu-(BLACKOUT)-spos%C3%B3b-na-zaoszcz%C4%99dzenie-pieni%C4%99dzy&highlight=zasilanie+awaryjne. Też z okna wyszukiwarki skorzystać możesz – jest kilka tematów o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 20.10.2022 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Ze swojej strony mogę polecić agregaty firmy Kärcher, które są bardzo wydajne i solidne lub tańsze, firmy Tresnar, które dają sobie świetnie radę właśnie jako awaryjne zasilanie w domu. Sam posiadam taki u siebie i jestem z niego bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts