yami 17.10.2022 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2022 (edytowane) Cześć, chciałem dopytać o dość podstawową sprawę. Mam w kuchni aż do murłaty wyprowadzony pustak wentylacyjny (połówkę dwukanałowego):https://www.wienerberger.pl/content/dam/wienerberger/poland/marketing/documents-magazines/technical/technical-product-info-sheet/wall/PL_MKT_TEC_POR_Pustak_wentylacyjny_dwukanalowy_2B_karta_techniczna_porotherm.pdf Czy dobrze rozumiem, że wystarczy wprowadzić rurę przy ścianie w kuchni do tego kanału,to jest zostawić ten kanał tak jak jest bez żadnej rury?A samą końcówkę nad murłatą gdzie się kończy kanał wyprowadzić na przykład rurą spiro do "grzybka" na dachu ? Aha, może dodam, że ten kanał wentylacyjny jest tylko na potrzeby okapu wybudowany, obok mam rekuperację - oddzielnie. Edytowane 17 Października 2022 przez yami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yami 07.01.2023 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 Czy jest ktoś w stanie potwierdzić, czy taka instalacja będzie ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts