Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W pogoni za Budowlaną Jones - komentarzyk

Aggi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 133
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za pochwały, aż mnie zawstydziliście :oops: Postaram się dzisiaj jeszcze coś dopisać. No cóż jestem trochę do tyłu, bo już Nowy Rok się zbliża a mój dziennik zaczyna się w 2001. Jakaś powieść -rzeka jeszce powstanie i mnie administrator z forum wyrzuci :D A tak przy okazji wszystkim forumowiczom życzę: niech się mury pną do góry w Nowym Roku!

A cóż to pod nickiem za szczeropole? :roll:

Szczeropole?! Dobre! Dobre! :D Toż to jest ... no...no... dobrze myślicie... moja Ziemia Obiecana! Niedługo dorzucę ciąg dalszy. I proszę się nie denerwować, że nie odpowiadam to nie ja zabalowałam po Sylwku, ale szanowny Pan Moderator, bo mnie nie powiadomił, że są posty na wątku! :D

Świetny dziennik, mozna nieźle się pośmiać, ale wiem, ze dla Ciebie to często śmiech przez łzy :-? . Urzędaski potrafią nieźle człowieka zdeptać :evil: Mam nadzieję że komando Foki nie będzie Ci juz potrzebne :wink: Teraz to raczej Kwinto by sie przydał, skoro plany budowlane nabierają realnych kształtów...

Świetny dziennik, mozna nieźle się pośmiać, ale wiem, ze dla Ciebie to często śmiech przez łzy :-? . Urzędaski potrafią nieźle człowieka zdeptać :evil: Mam nadzieję że komando Foki nie będzie Ci juz potrzebne :wink: Teraz to raczej Kwinto by sie przydał, skoro plany budowlane nabierają realnych kształtów...

Oj, żeebyś wiedziała, że tak :-? Frakcja Jurassic Park dała nam nieźle popalić. A o Kwincie jakoś, kurczę, nie pomyślałam! Może czas przeprowadzić Vabank III? :D Podumam który bank opłaca się ponapadać. 8)

Przepraszam ,czy tu biją ???

podrzucam tytul .... :wink: i z takich jak piszesz powodów ja buduję w mieście ,z góry wiadomo o zabudowaniach , o prądzie i gazie !!!!

Ale .....co sie w bóolach rodzi........

pisz dalej Marzanko ....ciekawam co sie wydarzyło dalej ????

:lol: