Aggi 30.12.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 No, no nieźle się zaczyna droga Jones! Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy, mając nadzieję, że będzie równie nieracjonalny jak ciąg pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.12.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Super się czyta. Oby Ci nie zabrakło zapału do budowania i pisania. Z niecierpliwości obgryzam paznokcie czekając na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.12.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Super opowiastka Czekamy na dalszy ciąg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.12.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Super..... i zaczynajcie budowac nowy dom..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.12.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Czyta się świetnie. Pisz dalej, pisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 30.12.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Dzięki za pochwały, aż mnie zawstydziliście Postaram się dzisiaj jeszcze coś dopisać. No cóż jestem trochę do tyłu, bo już Nowy Rok się zbliża a mój dziennik zaczyna się w 2001. Jakaś powieść -rzeka jeszce powstanie i mnie administrator z forum wyrzuci A tak przy okazji wszystkim forumowiczom życzę: niech się mury pną do góry w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 31.12.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Fantastyczny dziennik. Pozdrawiam i czekam na dalszy ciąg.!!!!!!!!!!!!!!!! Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.01.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 A cóż to pod nickiem za szczeropole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.01.2005 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 A cóż to pod nickiem za szczeropole? Jones - spuść nam trochę ciśnienie z kół! To szczerpole z tym pobudowanym, to Twoje... powiedz, że tak! Niech ja wiem, że mimo krwi przelanej, wszystko się dobrze kończy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.01.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Na pewno podbierała małżowi kosmetyki: "Graphit - napięcie rośnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.01.2005 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Na pewno podbierała małżowi kosmetyki: "Graphit - napięcie rośnie" kroyena! Tu Rambo pierwsza krew, a Waść dworować raczysz sobie! [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.01.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Bo jakaś taka Indiana (Jones) zacięta, ni pary z paliuchów nie wyklika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.01.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Ale się uśmiałam. Nie mogę się doczekać dalszego ciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.01.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Droga Jones pisz szybciutko co dalej. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.01.2005 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 wszyscy czekamy - a Jones milczy, może to przypadłości sylwestrowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.01.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 i co, i co, i co było dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 06.01.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 A cóż to pod nickiem za szczeropole? Szczeropole?! Dobre! Dobre! Toż to jest ... no...no... dobrze myślicie... moja Ziemia Obiecana! Niedługo dorzucę ciąg dalszy. I proszę się nie denerwować, że nie odpowiadam to nie ja zabalowałam po Sylwku, ale szanowny Pan Moderator, bo mnie nie powiadomił, że są posty na wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 07.01.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Świetny dziennik, mozna nieźle się pośmiać, ale wiem, ze dla Ciebie to często śmiech przez łzy . Urzędaski potrafią nieźle człowieka zdeptać Mam nadzieję że komando Foki nie będzie Ci juz potrzebne Teraz to raczej Kwinto by sie przydał, skoro plany budowlane nabierają realnych kształtów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 07.01.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Świetny dziennik, mozna nieźle się pośmiać, ale wiem, ze dla Ciebie to często śmiech przez łzy . Urzędaski potrafią nieźle człowieka zdeptać Mam nadzieję że komando Foki nie będzie Ci juz potrzebne Teraz to raczej Kwinto by sie przydał, skoro plany budowlane nabierają realnych kształtów... Oj, żeebyś wiedziała, że tak Frakcja Jurassic Park dała nam nieźle popalić. A o Kwincie jakoś, kurczę, nie pomyślałam! Może czas przeprowadzić Vabank III? Podumam który bank opłaca się ponapadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.01.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Przepraszam ,czy tu biją ??? podrzucam tytul .... i z takich jak piszesz powodów ja buduję w mieście ,z góry wiadomo o zabudowaniach , o prądzie i gazie !!!! Ale .....co sie w bóolach rodzi........ pisz dalej Marzanko ....ciekawam co sie wydarzyło dalej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts