Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W pogoni za Budowlaną Jones - komentarzyk

Aggi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 133
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Indiana nie bój wampa, łony to każdego chcą kąsać w ten sposób, a im starszy tym bardziej myśli, że łofiara sama mu swe arterie, aorty i tętnice poda. Polazłem tylko się zapytać, czy łobmyślone Z blaskiem rzeczywiście koliduje z WZiZT-ą, a ony nie dość, że potwierdzić to jeszcze powiedzieć, że mają inne pikne projekta. No i z zęborami do mnie znaczy katalog na biureczko co bym karku pochylił w celu łoględzin, ze strony łonych łoczywiśta łoględziny tętnic szyjnych. Jak zobaczyli, żem się wzdrygam to w ustronne miejsce chcieli zwabić, niby dla łoględzin jakiegoś pustostanu. A tu październik wieczory coraz krótsze i co słoneczko przestanie świecić, a ja zostanę honorowym dawcą krwi.

Całe szczęście, że za jasnego pytałem to mocy takiej nie mieli.

NA takie spotkania to chyba trzeba w ramach egzorcyzmów jeszcze Nestle chirios, czy jakoś tak, zabierać. A nóż, widelec pozwoli to utrzymać stwory na dystans do świtu.

Spoko, spoko :D piszę, tylko mnie nikt wydawać nie chce :( A tu proszę - niespodzianka- czytelnicy się znaleźli. Hej, Proszę Pana Muratora, może jakiś etacik dla mnie, co? :D

I na pohybel mojemu niedoszłemu wydawcy! :wink:

P.S. Jak małż znaczy się Misiaczek zobaczył mój dziennik, to się za głowę złapał i mówi: "Nie mogłaś tego napisać normalnie, po ludzku? Że dnia tego i tego, że było tak i tak? Tylko znowu to zboczenie pisarskie!" I jeszcze się burzył za tego Misiaczka! Ale on to wszystko z zemsty, że mu kompa okupuję na okrągło! :D

Dwa Dzienniki na głos przeczytałam całej rodzinie.

Pierwszy to dziennik Aggi,

drugi to Twój Marzanno.

Dziewczyny, jesteście Debeściary, mamy za darmo lekturę z najwyższej półki. Dzięki wielkie.

Pozdrowienia dla Misiaczka.

Dziękuję bardzo! Misiaczkowi przekazuję już pozdrowienia. Cieszy się.

Miło czytać takie posty, jeszcze mi woda sodowa uderzy do głowy! :D

Tak na poważnie - dla mnie to jest też pewnego rodzaju terapia po ciężkich przebojach z urzędasami ale też i radość z dzielenia się tym, co nas spotkało dobrego w tym budowlanym trudzie. Pozdrawiam.

Dwa Dzienniki na głos przeczytałam całej rodzinie.

Pierwszy to dziennik Aggi,

drugi to Twój Marzanno.

Dziewczyny, jesteście Debeściary, mamy za darmo lekturę z najwyższej półki. Dzięki wielkie.

Pozdrowienia dla Misiaczka.

Tola, :oops: baaaaaardzo dziękuję. Trochę sie zaniedbuję teraz pisarsko, bo czytam Jones :wink: z wielką zresztą przyjemnością.

Ja ciągle domagam się wyjaśnień w kwestii "jednozabiegowych bez spocznika" :D :wink: !!!!

[quote name="Ja ciągle domagam się wyjaśnień w kwestii "jednozabiegowych bez spocznika" :D :wink: !!!![/quote]

Sorry, za brak wyjaśnienia. To ta woda sodowa chyba :wink: Chodzi o takie schody:

http://www.schody-ipam.pl/images/zdjecia/technologia.jpg

To te w literę L: mają jeden bieg, jeden zabieg czyli zakręt i nie ma na tym zakręcie platformy (spocznika) tylko stopnie zakrecają w wachlarz. Uff, nie wiem czy to coś wyjaśnia.