Aga J.G 07.01.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy bardzo fajnie się czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.01.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Indziana, a Milczenia Owiec nie było po drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 10.01.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Indziana, a Milczenia Owiec nie było po drodze? Ha, będzie, będzie! Się pisze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danutka 10.01.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Właśnie przeczytałam Twój dziennik (z zapartm tchem). Świetny kawał literatury (napisanej przez życie). Podziwiam i jak reszta czekam na więcej,Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.01.2005 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Indziana, a Milczenia Owiec nie było po drodze? Było, było.... ile tu się czeka w napięciu na kolejny post!? Oto "milczenie owiec" rasy Jones! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 13.01.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Ha! Milczenie Owiec dopiero będzie! Cierpliwości drodzy 'czytelnicy'. Do pracy też trzeba chodzić i otoczenie jakoś ogarnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.01.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Indiana nie bój wampa, łony to każdego chcą kąsać w ten sposób, a im starszy tym bardziej myśli, że łofiara sama mu swe arterie, aorty i tętnice poda. Polazłem tylko się zapytać, czy łobmyślone Z blaskiem rzeczywiście koliduje z WZiZT-ą, a ony nie dość, że potwierdzić to jeszcze powiedzieć, że mają inne pikne projekta. No i z zęborami do mnie znaczy katalog na biureczko co bym karku pochylił w celu łoględzin, ze strony łonych łoczywiśta łoględziny tętnic szyjnych. Jak zobaczyli, żem się wzdrygam to w ustronne miejsce chcieli zwabić, niby dla łoględzin jakiegoś pustostanu. A tu październik wieczory coraz krótsze i co słoneczko przestanie świecić, a ja zostanę honorowym dawcą krwi.Całe szczęście, że za jasnego pytałem to mocy takiej nie mieli.NA takie spotkania to chyba trzeba w ramach egzorcyzmów jeszcze Nestle chirios, czy jakoś tak, zabierać. A nóż, widelec pozwoli to utrzymać stwory na dystans do świtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 14.01.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 No, no, no... a może by tak zacząć książki pisać? Bardzo fajnie się to czyta. Powodzenia!ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 14.01.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Spoko, spoko piszę, tylko mnie nikt wydawać nie chce A tu proszę - niespodzianka- czytelnicy się znaleźli. Hej, Proszę Pana Muratora, może jakiś etacik dla mnie, co? I na pohybel mojemu niedoszłemu wydawcy! P.S. Jak małż znaczy się Misiaczek zobaczył mój dziennik, to się za głowę złapał i mówi: "Nie mogłaś tego napisać normalnie, po ludzku? Że dnia tego i tego, że było tak i tak? Tylko znowu to zboczenie pisarskie!" I jeszcze się burzył za tego Misiaczka! Ale on to wszystko z zemsty, że mu kompa okupuję na okrągło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ale tak jest ciekawiej Powiedz Misiaczkowi że jakby na Forum każdy pisał tak samo to by było nudno A tak mamy wiele różnych dzienników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.01.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 O rany, ale się obśmiałam Makabrycznie śmieszne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 18.01.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Jest już wyczekiwane przez niektórych Milczenie Owiec! Czytajcie moi fani, czytajcie! P.S. Kurczę, czuję się niczym Joanne Rowling! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.01.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Czekam na dalszy ciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.01.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Marzanko - rewelacyjnie piszesz Powinnaś to robić zawodowo Czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.01.2005 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Jones! Ale fachową terminologią dowaliłaś. Chyba będę musiała iść na jakąś terapię z powodu kompleksów Proszę mnie tu wyjaśnić co to są jednozbiegowe bez spocznika!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 19.01.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Marzanko - rewelacyjnie piszesz Powinnaś to robić zawodowo Czekam na ciąg dalszy. Proszę Panów Wydawców - Słyszycie??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Dwa Dzienniki na głos przeczytałam całej rodzinie.Pierwszy to dziennik Aggi,drugi to Twój Marzanno. Dziewczyny, jesteście Debeściary, mamy za darmo lekturę z najwyższej półki. Dzięki wielkie. Pozdrowienia dla Misiaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 19.01.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Dziękuję bardzo! Misiaczkowi przekazuję już pozdrowienia. Cieszy się. Miło czytać takie posty, jeszcze mi woda sodowa uderzy do głowy! Tak na poważnie - dla mnie to jest też pewnego rodzaju terapia po ciężkich przebojach z urzędasami ale też i radość z dzielenia się tym, co nas spotkało dobrego w tym budowlanym trudzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.01.2005 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Dwa Dzienniki na głos przeczytałam całej rodzinie. Pierwszy to dziennik Aggi, drugi to Twój Marzanno. Dziewczyny, jesteście Debeściary, mamy za darmo lekturę z najwyższej półki. Dzięki wielkie. Pozdrowienia dla Misiaczka. Tola, baaaaaardzo dziękuję. Trochę sie zaniedbuję teraz pisarsko, bo czytam Jones z wielką zresztą przyjemnością. Ja ciągle domagam się wyjaśnień w kwestii "jednozabiegowych bez spocznika" !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 19.01.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 [quote name="Ja ciągle domagam się wyjaśnień w kwestii "jednozabiegowych bez spocznika" !!!![/quote] Sorry, za brak wyjaśnienia. To ta woda sodowa chyba Chodzi o takie schody: http://www.schody-ipam.pl/images/zdjecia/technologia.jpg To te w literę L: mają jeden bieg, jeden zabieg czyli zakręt i nie ma na tym zakręcie platformy (spocznika) tylko stopnie zakrecają w wachlarz. Uff, nie wiem czy to coś wyjaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts