Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W pogoni za Budowlaną Jones - komentarzyk

Aggi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 133
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aggi , Marzanna, za swoje talenty, to nie mnie dziękować.

Dziewczyny, wyjeżdzam na tydzień odpocząć, mam nadzieje, że jak wrócę, będą juz nowe rozdziały. Czekam z utęsknieniem i pozdrawiam cieplutko - do usłyszenia :D

A nie ma przypadkiem takiego menu dla Lecterca co by on za te podroby zapłacił.

Jam rodzicielce mojem miasto poszerzało chodnik kosztem działeczki to po latach kilkunastu dostała Biovital (jeno jakiś q... mały), aleć możnaby Lecterkowi dobre samopoczucie zaburzyć, co by miał kłopoty z trawieniem. 8)

A nie ma przypadkiem takiego menu dla Lecterca co by on za te podroby zapłacił.

Jam rodzicielce mojem miasto poszerzało chodnik kosztem działeczki to po latach kilkunastu dostała Biovital (jeno jakiś q... mały), aleć możnaby Lecterkowi dobre samopoczucie zaburzyć, co by miał kłopoty z trawieniem. 8)

Pewnie, że można było, ale ón cwany był. Bez zgody za friko nie byłoby zmiany planu i z budowy nici ew. ciąganie po sądach (nazywało się to górnolotnie zabezpieczeniem interesów gminy). Zatem daliśmy się oskubać a właściwie jak w tytule ogolić i ostrzyc, niestety.

Niesamowita lektura. No i niechcący, a właściwie chcący :wink: stałam sie fanką Twojego Dziennika. Pisany z niezwykłą swadą... No cóż, kadzić dalej nie będę, chociaz zapewniam jest za co. Moze go opublikujesz i stanie się kanonem pojęć dla budujacych się oraz dla budowlańców zamiast wszechobecnej "łaciny". Jakże pięknie by było, gdyby Majster lub pomocnik Majstra chociażby tekstami ze Shreka rzucali zamiast mięsem... Czekam na ciąg dalszy i mam nadzieję, że po tych krwiozerczych postaciach pojawią się milsze tak z wizerunku, jak i w obyciu... :wink:

Ano właśnie, Matrix, siostry, Matrix dookoła! :D A spróbuj z tym walczyć - nie skończy się happy endem jak w kinie. Wielki (U)Szu wie swoje i już! Cing ciang ciong!

P.S. Buziaki za wszelkie pochwały, choć pewnie ci, którym się nie podoba nie odzywają się przez grzeczność! :D Chwała im, bowiem jak zauważył pewnien forumowicz (przepraszam, że nie pamiętam kto): nawet świnka kiedy chwalona wejdzie na drzewo!

Oj podoba mi się to Twoje pisanie podoba, tylko jedno jest pewne niebezpieczne jest czytanie tego w pracy bo trudno póżniej uzasadnić niekontrolowane wybuchy śmiechu :lol:

ps. mało by brakowało a też bym miała cing ciang ciong! no chyba że budowa zgodnie z zasadą dobrego sąsiedztwa to też cing ciang ciong a ja o tym jeszcze nie wiem :o