Aggi 20.01.2005 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 [quote name="Marzanna Guzikowska Uff, nie wiem czy to coś wyjaśnia.[/quote] Oj dziękuję! Wyjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 20.01.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Proszę bardzo! Pełen Wersal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.01.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Aggi , Marzanna, za swoje talenty, to nie mnie dziękować. Dziewczyny, wyjeżdzam na tydzień odpocząć, mam nadzieje, że jak wrócę, będą juz nowe rozdziały. Czekam z utęsknieniem i pozdrawiam cieplutko - do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.01.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 A nie ma przypadkiem takiego menu dla Lecterca co by on za te podroby zapłacił. Jam rodzicielce mojem miasto poszerzało chodnik kosztem działeczki to po latach kilkunastu dostała Biovital (jeno jakiś q... mały), aleć możnaby Lecterkowi dobre samopoczucie zaburzyć, co by miał kłopoty z trawieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 20.01.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 A nie ma przypadkiem takiego menu dla Lecterca co by on za te podroby zapłacił. Jam rodzicielce mojem miasto poszerzało chodnik kosztem działeczki to po latach kilkunastu dostała Biovital (jeno jakiś q... mały), aleć możnaby Lecterkowi dobre samopoczucie zaburzyć, co by miał kłopoty z trawieniem. Pewnie, że można było, ale ón cwany był. Bez zgody za friko nie byłoby zmiany planu i z budowy nici ew. ciąganie po sądach (nazywało się to górnolotnie zabezpieczeniem interesów gminy). Zatem daliśmy się oskubać a właściwie jak w tytule ogolić i ostrzyc, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.01.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Dołączam do zachwytów. Powinnaś pisać dla szerszej publiczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 21.01.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Niesamowita lektura. No i niechcący, a właściwie chcący stałam sie fanką Twojego Dziennika. Pisany z niezwykłą swadą... No cóż, kadzić dalej nie będę, chociaz zapewniam jest za co. Moze go opublikujesz i stanie się kanonem pojęć dla budujacych się oraz dla budowlańców zamiast wszechobecnej "łaciny". Jakże pięknie by było, gdyby Majster lub pomocnik Majstra chociażby tekstami ze Shreka rzucali zamiast mięsem... Czekam na ciąg dalszy i mam nadzieję, że po tych krwiozerczych postaciach pojawią się milsze tak z wizerunku, jak i w obyciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.01.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 A toś mi, Jones, powiedziała! To ja nie mam prawdziwego stanu surowego prawdziwego domu, tylko cing, ciang, ciong mam??!!! http://gify.mjw.pl/gifs/miny/00000003.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 22.01.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ano właśnie, Matrix, siostry, Matrix dookoła! A spróbuj z tym walczyć - nie skończy się happy endem jak w kinie. Wielki (U)Szu wie swoje i już! Cing ciang ciong! P.S. Buziaki za wszelkie pochwały, choć pewnie ci, którym się nie podoba nie odzywają się przez grzeczność! Chwała im, bowiem jak zauważył pewnien forumowicz (przepraszam, że nie pamiętam kto): nawet świnka kiedy chwalona wejdzie na drzewo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.01.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 To ja też będę miała Cing ciang ciong A myślałam że to dom będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.01.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Oj podoba mi się to Twoje pisanie podoba, tylko jedno jest pewne niebezpieczne jest czytanie tego w pracy bo trudno póżniej uzasadnić niekontrolowane wybuchy śmiechu ps. mało by brakowało a też bym miała cing ciang ciong! no chyba że budowa zgodnie z zasadą dobrego sąsiedztwa to też cing ciang ciong a ja o tym jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 22.01.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 W dziedzinie golenia i strzyżenia Wielki (U)Szu nie ma sobie równych. Jurassic Park nie dorównują mu do pięt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.01.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Marzanko - tak sobie myślę, że Cing Ciang Ciong wejdzie do potocznego języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.01.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Indiana, a co by odparł Wielki (u)Szu-Ja na Wóz Drzymały; taka stara wielkopolska metoda na sssqrkojadów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 24.01.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Indiana, a co by odparł Wielki (u)Szu-Ja na Wóz Drzymały; taka stara wielkopolska metoda na sssqrkojadów? Podejrzawam, iż zależy na jakiej ziemi by stał! Chociaż ...??? Któż to wie, w jaki Wielki (U)Szu i jemu podobni widzą rzeczywistość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 24.01.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Marzanko - tak sobie myślę, że Cing Ciang Ciong wejdzie do potocznego języka Łał!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.01.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 O może być na przykład pod ładresem niesfornego wykonawcy: -Cing Cian Ciong Mnie Stond! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.01.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.01.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Dobre Kroyena Abstrakcja na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.01.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts