Maluszek 26.01.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 U mnie połowa biura już używa Cing Ciang Ciong :D Droga Jones jesteś wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.01.2005 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Petunia to drogi kwiatek - Jones padam na pysk przed Twoją wyobraźnią słowotwórczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 30.01.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Aż się rumienię od pochwał. O, zobaczcie, cała ja: A z drugiej strony aż mi się buzia raduje, całkiem tak: Chyba służyłam panom programistom za wzór ikonek! Nie wiedziałam, że Cing ciang ciong zrobi taką furrorę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 31.01.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Marzanna, a ty byś współpracy z TVP nie nawiązała, tak od niechcenia im linka wyslij na Dziennik. Byłyby fajne baji dla dorosłych. Jakiś tam Dziennik nadawany wczesnowieczorową porą się nie umywa. Może chosiać jakaś wierszówka. O właśnie, dlaczego wydawnictwo czasopisma na "M" nie ma tak z 1/4 strony relaksu. W końcu pekunia nicht cheep cwiet est. Moglibysta sięw tej Redakcji szarpnąć i na jaki projekcik standardowy, albo inny wodotrysk wysypłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 31.01.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ło rany! Kurczę, o karierze w TiVi jakoś nie pomyślałam! Hej, panowie z telewizorka i Szanowna Redakcjo poczytnego czasopisma na "M" czy słyszycie ten głos "'ludu"? A może tak Jones na prezydenta, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.02.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Gratuluje !Twoj dziennik normalnie mnie powalil.Smialismy sie z mezem normalnie jak dzieci.Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpanek 01.02.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Masz talent - zatrudnij się do pisania scenariuszy seriali - duża kasa gwarantowana a i my się pośmiejemy, albo może książka chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.02.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Wybory wiosenne Ci nie groża o Przyszła Pani Prezydent. Proponuję budować zaplecze. PS. A czy posiadacie Przyszła Pani Prezydent odpowiednie k stolcowi owemu wykształcenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 02.02.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Wybory wiosenne Ci nie groża o Przyszła Pani Prezydent. Proponuję budować zaplecze. PS. A czy posiadacie Przyszła Pani Prezydent odpowiednie k stolcowi owemu wykształcenie? Kurczę, nie! Mam te cholerne mgr! I co teraz będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 02.02.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Masz talent - zatrudnij się do pisania scenariuszy seriali - duża kasa gwarantowana a i my się pośmiejemy, albo może książka chociaż. Serial budowlany? No tego jeszcze nie było! Hej, czy ktoś tu pracuje w telewizorku? Zobaczcie: sukces gwarantowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Marzanno - wykreśl post o mgr i nie przyznawaj się do tego a wtedy jeszcze jest szansa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 02.02.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Marzanno - wykreśl powyższy post i nie przyznawaj się do mgr Przepadło. Najwyżej powiem, że kupiłam na bazarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 A na którym bazarze sprzedają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.02.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 ale kupiłaś prezydencki - elektryczny znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 02.02.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 ale kupiłaś prezydencki - elektryczny znaczy? Na razie nie musiałam kupować , ale jak trzeba będzie to się odpowiedni dopasuje do koniunktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.02.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Sadząc po tym co piszesz to rzeczywiście nic nei wykopałaś. A mogły być dodatkowe fundusze na Little White House. Znaczy ten teges, mały biały domek (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Marzanko - no i co, no i co? Przyjechała ta Herod Baba czy nie? Pisz szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.02.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Myslę że nasza dzielna Jones pokonala przeciwnika jego własna bronią czekam na dalszy ciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.02.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Czytam i czytam, i dawno nie miałem czegoś tak dobrego przed sobą (bo ciężko powiedzieć, że w rękach ). Po twoich przebojach z urzędami to zaczynam się obawiać, że nie będziesz miałą o czym pisać (mam taką nadzieję, bo przecież ile można walczyć w upartymi i zaszufladkowatymi urzędnikami). Ja tylko powalczyłem o WZiZT oraz z KW i już miałem dosyć. Tym bardziej gratuluję wam Pięknych osiągnięć o Tobie dobrej ręki do pisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts