MarzannaPG 18.02.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 O nie ma obawy! Do stanu surowego jaki widać pod nickiem mam o czym pisać! A jak widać z dat dziennika jestem prawie dwa lata do tyłu! Przyszłości niestety nie znam - jak budowa ruszy z wiosną to zobaczymy, czy będzie materiał do dziennika! Dzięki za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.02.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Czemu jak ruszy... warunki sprzyjają - moja już ruszyła - elektryk ubrany jak bałwanek bruździ ściany. Jak mu zaproponowałem przerwę to stwierdził, że jeszcze mu wyjdzie poślizg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 18.02.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 O, u nas też elektryka niedługo! W marcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.02.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 niezła jajcara z Ciebie Marzanna!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 25.02.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 O to nie ja! To nasza rzeczywistość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 28.02.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Właśnie przeczytałęm o twoich przejściach w przychodni i przypomina mi się kuracja Dobrego Wojaka Szwejka. Tam w szpitalu też chcieli chorobę wystraszyc (co prawda innymi środkami) - może u Was jest podobnie. Kikla zastrzyków i choroba się wystraszy i szybko ucieknie? Pomyśl, następnym razem nim zaatakuję Cię rwa przypomnij sobie te miłe doznania... przejdzie jak po czarodziejskiej różdżce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 28.02.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Cała ta historia choroby ma i dobre strony - bardzo się staram, żeby nie mieć więcej rwy kulszowej! Choć nie czasem wychodzi (to staranie, bo rwa kulszowa, odpukać, poszła sobie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 .....czekam na cd.....dziennik jest super!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 08.03.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 .....czekam na cd.....dziennik jest super!!!!!!! Dzięki! Właśnie się przymierzam do kontynuacji, ale ciągle mi coś wypada pilnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.03.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 No takie rzeczy to się chyba nie zdarzają: sam chce?! I sam kopie? Cuda, jakieś, cuda. A ten Kelly Family to wiadomo jakiej płci? Bo ja z oryginałami z zespołu to zawsze miałam kłopot. Nigdy nie wiedziałam które chłopczyk a które dziewczynka... No i znowu się obśmiałam przy Twoim dzienniku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 13.03.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Chyba facet, ma dziewczynę, ale kto tam dzisiaj wie? Radykalnie nie sprawdzałam. Zresztą czy to istotne kto kopie dołki (pod nami?): chłopczyk czy dziewczynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 25.03.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Fantastyczne Obśmiałem się do łez z tej strzykawy do tortów w nemocnicy na krai mesta... Jak to dobrze być starym i doświadczonym i nie popełniać już takich błędów . Nie darmo mówią, że pierwszy dom buduje się dla wroga, drugi dla przyjaciela, trzeci dla siebie... Na szczęście tak mówią Ci, co tylko domy budują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 25.03.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Dzięki za pochwały. Ich nigdy dość Pozdrowienia dla wszystkich 'fanów' i życzenia miłych, pogodnych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 20.04.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Nareszcie znalazłam czas, by napisać ciąg dalszy. A kolejny ciąg dalszy nastąpi... wkrótce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.04.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Bardzo się cieszę że znalazłaś czas....Mam cichą nadzieję że teraz przerwy będą mniejsze.Strasznie mi się podoba to Twoje pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.04.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 No Indiana, nieźle, nieźle. Arki żadnej nie wykopaliście A tak na serio jesteśmy z żonką pełni podziwu i uznania. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.04.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Dalej B.Jones, prrroszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Nareszcie znalazłam czas, by napisać ciąg dalszy. A kolejny ciąg dalszy nastąpi... wkrótce! Czekam na ciąg dalszy. Fajnie się czyta twój dziennik Masz talent pisarski - nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.04.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Wiesz co Jones, wez lepiej urlop, albo nie - przyjedź do Gorzówka - załatwimy L4. Będziesz przynajmniej miała czas na pisanie. A tak sreio Marzanko - dziennik I klasa - czoła chylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 21.04.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dziękuję bardzo wszystkim za wyrazy uznania! Postaram się poprawić i pisać częściej, choć są obiektywne trudności - rozpoczął się sezon budowlany i, jak na Budowlaną Jones przystało, czas dzielę na pracę zawodową i pracę przybudowie! Te L4 by się przydało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts