Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W pogoni za Budowlaną Jones - komentarzyk

Aggi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 133
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
Owszem, ale nie do końca tak jest. Jak zwykle Cing Ciang Ciong czuwa, żeby wyszło na jego. Mieszkanie jest moje i Misiaczka w całości, ale dom już nie, 1/3 ma moja mama i dlatego nie możemy na niego przeznaczyć całej kwoty z mieszkania nawet jeśli faktycznie tak się stanie. Ale o tym napiszę więcej w Matrix- rewolucje.

alfreda - to nie jest tak dokońca jak myślisz. Owszem jak sprzedaż mieszkanie przed upływem 5 lat i te pieniążki przeznaczysz na zakup drugiego mieszkania lub budowę domu to dostajesz od US odroczenie w spłacie podatku na dwa lata a nie jego umorzenie. Po upłytwie tego czasu musisz udokumentować, że kupiłaś mieszkanie lub wybudowałaś dom i wpłacić zaległy podatek :(

• 2 years później...
  • 2 months później...

Och, dzięki. Mile łechcą takie słowa, ale z tym talentem to chyba przesada. Napisałam już parę opowiastek (w tym jedną powieść), raz prawie mnie już wydali, ale na wstępnych rozmowach się skończyło. No to się wyżywam grafomańsko w internecie, a co tam! :D

A co do weny - rzeczywiście czasem nie chce przyjść (nieraz siedziałam nad notatkami z budowy i nie mogłam czegoś sensownego napisać, coś co wykraczałoby poza ich suchy zapis), ale też budowa zabierała mi prawie cały wolny czas. Czasem byłam tak zmęczona, że nic mi się już nie chciało.

Jejkuuuuuu!!!! Jesteś niesamowita!!!

Nie wierzę, że nie możesz znaleść wydawcy dla swojej twórczości! Jak to możliwe, że się na Tobie nie poznali?

Miałam sobie dziś obejrzeć kawałek serialu "Duma i uprzedzenia" dla poprawy nastroju, ale tradycyjnie zajrzałam na chwilkę na forum i tak jakoś ręka mi się omskła.... i otwarłam Twój dziennik.... i..... nie mogłam się już oderwać! Kobieto, przez Ciebie musiałam monitor wycierać :lol: :lol: :lol:

Pzdarwiam i czekam niecierpliwie na ciąg dalszy (jak i reszta Twoich fanów :D )

• 2 weeks później...

Heath - no i nie skończyłam odcinka, jak zwykle coś mi przeszkodziło :(

Maksiu - taaa, wróciłam, ale do pracy a tam... młyn! :evil:

Nie mniej jednak, dopingowana waszym wsparciem, w najbliższy łykend zasiądę przed moimi notatkami i o ile natchnienie (i inne sprawy :-? ) nie przeszkodzą, coś tam spłodzę na forum Muratora. Ku chwale budowniczych! :D