Maluszek 22.04.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Marzanko - czy to znaczy, że swoją chałupkę sami tzn. własnymi ręcami wybudowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 22.04.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Prawie! Z niewielką pomocą przyjaciół. I pomocników! Przynajmniej do takiego stanu jaki widać na zdjęciu. Zbudować dom... Phi, też coś! Nie ma nic prostszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.04.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Marzanko - jestem pełna podziwu dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 22.05.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Nareszcie się zmobilizowałam. W przygotowaniu dalsze wątki dziennika. A tu już zaczął się kolejny rok budowy i dzieję się, oj, dzieje! Chyba wyjdzie powieść -rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.05.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witaj!! A nie poinformował Was ten cyborg z urzędu, że mieszkanie sprzedane wcześniej niż magiczne pięć lat, a kwota ze sprzedaży owego przeznaczona jest na inne lokum - zwolniona jest od podatku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 22.05.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Owszem, ale nie do końca tak jest. Jak zwykle Cing Ciang Ciong czuwa, żeby wyszło na jego. Mieszkanie jest moje i Misiaczka w całości, ale dom już nie, 1/3 ma moja mama i dlatego nie możemy na niego przeznaczyć całej kwoty z mieszkania nawet jeśli faktycznie tak się stanie. Ale o tym napiszę więcej w Matrix- rewolucje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.05.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 alfreda - to nie jest tak dokońca jak myślisz. Owszem jak sprzedaż mieszkanie przed upływem 5 lat i te pieniążki przeznaczysz na zakup drugiego mieszkania lub budowę domu to dostajesz od US odroczenie w spłacie podatku na dwa lata a nie jego umorzenie. Po upłytwie tego czasu musisz udokumentować, że kupiłaś mieszkanie lub wybudowałaś dom i wpłacić zaległy podatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.05.2005 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Nareszcie się zmobilizowałam. W przygotowaniu dalsze wątki dziennika. A tu już zaczął się kolejny rok budowy i dzieję się, oj, dzieje! Chyba wyjdzie powieść -rzeka. No nareszcie! Specjalnie Cię dzis odszukałam, wracaj prędko na pierwszą stronę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.05.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Marzanna Guzikowska: napiszesz ciąg dalszy dziennika? proszę, proszę, proszę...z góry dziękujepozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 28.08.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 No, wzięłam się wreszcie do roboty. Po tak długim czasie -aż wstyd To dzięki zachęcaniu z waszej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 28.08.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Super opowiastki ,rzadko kto ma taki talent jak Ty --pisz książki będziesz może słynna . W jednej kwestii rozumiemy Cię z mężem (ponieważ czasami piszemy wiersze - osobno ) trzeba mieć wenę aby coś napisać ciekawego . Pa pa PS. oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 28.08.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Och, dzięki. Mile łechcą takie słowa, ale z tym talentem to chyba przesada. Napisałam już parę opowiastek (w tym jedną powieść), raz prawie mnie już wydali, ale na wstępnych rozmowach się skończyło. No to się wyżywam grafomańsko w internecie, a co tam! A co do weny - rzeczywiście czasem nie chce przyjść (nieraz siedziałam nad notatkami z budowy i nie mogłam czegoś sensownego napisać, coś co wykraczałoby poza ich suchy zapis), ale też budowa zabierała mi prawie cały wolny czas. Czasem byłam tak zmęczona, że nic mi się już nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 28.08.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Marzanno! jesteś drugim autorem dziennika przed którego talentem padam na kolana! REWELACJA Dopisuję się do grupy najwierniejszych fanów!!! Ps. widzę że dołączyliśmy do forum w tym samym czasie i nawet dzienniki prowadzimy w podobnym stylu pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 28.08.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Och, dziekuję! Dziękuję! Tu się płonię, o tak i kłaniam na czetry stony świata! Heath, teraz się spłonię ze wstydu , bo muszę przyznać że jeszcze twojego dziennika nie czytałam. Zaraz jak skończę 'kolejny odcinek budowlanego serialu", nadrobię zaległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 28.08.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Marzanna, suuuper, ze wrocilas! To od podczytywania Twojego dziennika zaczela sie moja przygoda z tym forum Fajnie, ze jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.08.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Jejkuuuuuu!!!! Jesteś niesamowita!!! Nie wierzę, że nie możesz znaleść wydawcy dla swojej twórczości! Jak to możliwe, że się na Tobie nie poznali? Miałam sobie dziś obejrzeć kawałek serialu "Duma i uprzedzenia" dla poprawy nastroju, ale tradycyjnie zajrzałam na chwilkę na forum i tak jakoś ręka mi się omskła.... i otwarłam Twój dziennik.... i..... nie mogłam się już oderwać! Kobieto, przez Ciebie musiałam monitor wycierać Pzdarwiam i czekam niecierpliwie na ciąg dalszy (jak i reszta Twoich fanów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 29.08.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 No nie wiem, czy to dobry był dobry pomysł. Wszak "Duma i Uprzedzenie" to klasyka światowej literatury - mam teraz wyrzuty sumienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 11.09.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Zaraz jak skończę 'kolejny odcinek budowlanego serialu" no i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Jejku.. jak ja się cieszę że wróciłaś do pisania... już się nie mogę doczekać kolejnych odcinkówpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 11.09.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Heath - no i nie skończyłam odcinka, jak zwykle coś mi przeszkodziło Maksiu - taaa, wróciłam, ale do pracy a tam... młyn! Nie mniej jednak, dopingowana waszym wsparciem, w najbliższy łykend zasiądę przed moimi notatkami i o ile natchnienie (i inne sprawy ) nie przeszkodzą, coś tam spłodzę na forum Muratora. Ku chwale budowniczych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts