UŻYTKOWNIK 012421 19.10.2022 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2022 Dzień dobryOtóż posiadam działkę na której w przyszłości chciałabym postawić domPowoli zaczynam zbierać sobie potrzebne papieryNa czas budowy nie chcę zakładać prądu, ponieważ do prostych prac mam agregat, a jeśli chciałbym podłączyć betoniarkę bądź spawarkę to jej możliwość podłączenia od sąsiadów. Czy aby uzyskać pozwolenie na budowę jest konieczne przyłącze energetyczne czy mogę takowe wykonać kiedy budynek będzie już stał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 21.10.2022 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2022 Nie potrzebujesz do PNB przyłącza. Możliwe natomiast, że trzeba wystąpić o warunki przyłączenia (może ktoś dopowie bo nie mam pewności). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts