Jar0 21.10.2022 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2022 Cześć, Szukałem długo na forum, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje wątpliwości stąd ten post. Mam poddasze nieużytkowe. Podłoga tego poddasza to lekka konstrukcja. Patrząc od góry to legary między którymi jest 20cm wdmuchanej wełny mineralnej i płyty GK (które są sufitem pomieszczeń poniżej). Mam zamiar na tych legarach położyć poprzecznie łaty o wysokości 5cm i na to położyć płytę OSB. Pytanie czy jest sens dokładać jeszcze wełnę mineralną (tym razem z rolki) o grubości 5cm pod to OSB? Pomieszczenia poniżej są ciepłe i zastanawiam się czy te 5cm dodatkowej wełny zrobi różnice? Poza tym czy można łączyć izolację nadmuchiwaną z kolejną warstwą położona z rolki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 27.10.2022 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Moim zdaniem nie ma to sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts