d4r0 22.10.2022 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2022 Cześć, Czy ktoś wie jak skonfigurować tego Heiera 5kW tak, aby chodził na wewnętrznej pompie obiegowej ? Nie ma takiej możliwości ustawienia przy pomocy DIP Switch a nigdzie nie mogę znaleźć listy parametrów (co każdy w każdej konfiguracji konkretnie oznacza). Domyślam, się że parametr A 05 jest od tego ale nie wiem w jakiej cyfrze powinien być ustawiony.Druga sprawa to odpaliłem tą pompę z DIP Switch BM2_1 - wymiennik ciepła gorącej wody i BM2_8 brak gorącej wody a pompa załącza mi się tylko w trybie Tank i nie mogę zmienić na nic innego (a przecież tank dotyczy tylko CWU), po chwili wchodzi w E08 (brak przepływu bo żadna pompa nie pracuje). Nie chcę grzać CWU, mam bezpośrednio podłączoną pompę pod podłogówkę i chciałbym ją po prostu odpalić na same CO z pompą wbudowaną w jednostkę.Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 22.10.2022 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2022 W module ATW trzeba zmostkować cn 21 to tam gdzie można podłączyć termostat pokojowy i to wszystko co trzeba zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts