panikapucha 23.10.2022 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Witam. Woda wodociągowa, dom jednorodzinny. Jaki filtr zastosować na wejściu przed licznikiem. Mam korpus 10 cali. Pierwszy filtr jest brudny, czas na wymianę. Ile mikronów powinien mieć. Dalej jest zmiękczacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLARSAN 24.10.2022 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Witam. Woda wodociągowa, dom jednorodzinny. Jaki filtr zastosować na wejściu przed licznikiem. Mam korpus 10 cali. Pierwszy filtr jest brudny, czas na wymianę. Ile mikronów powinien mieć. Dalej jest zmiękczacz Jak filtr jest przed zmiękczaczem, to sznurkowy 10 mikronów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 24.10.2022 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Witam. Woda wodociągowa, dom jednorodzinny. Jaki filtr zastosować na wejściu przed licznikiem. Mam korpus 10 cali. Pierwszy filtr jest brudny, czas na wymianę. Ile mikronów powinien mieć. Dalej jest zmiękczacz Przed licznikiem to chyba jednak nie możesz nic montować... a przed zmiękczaczem to wystarczy 10-20 um. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts