maciejon 03.01.2005 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Artur_Cholys: Myślę, że nie jest to ani kwestia pieniędzy ani nerwów lecz takich a nie innych dla kazego indywidualnych okoliczności. Jeżeli zatem np. gdy ja zdecydowałem sie na taki wariant to od poczatku liczyłem się i z utrudnieniami i z zagrożeniami. Rzeczywistość (jak dotąd) w jednych kwestiach zaskakiwała na plus, w innych - na minus. Staram się dużo (bo nie wszystko) mieć przemyślane. Jeżeli nie ma mnie na budowie a coś wyskoczy - telefon i zawsze jest pare ogdzin na przemyślenie i jakąć decyzję. Zgadzam się z kilkoma przedpiszcami, że podstawą jest zaufany, generalny wykonawca. Dziekuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavo 10.01.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 mam podobne wątpliwości. praca w ten sposób próba zabezpieczenia funduszy na budowe ale jednocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavo 10.01.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 chcę budować ale pracuje 2000 km od domu. czy budowa na odległość może być pełnym sukcesem? to jest dylemat. może lepiej za kilka lat wrócić i osobiście dopilnować "fachowców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 11.01.2005 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Bedąc tak daleko jak Ty nie zdecydowł bym się na budowę. Zrobił bym tak jak piszesz: budowa po powrocie. Te moje ponad 300 km to 4-5 godzin jazdy samochodem. Więc w sytuacjach podbramkowych (w lecie) mozna po południu wyjechac i rano wrócić. Koszty dodatkowe jednak są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweldkomornik 11.01.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Ale macie daleko podziwiam Was , ja swoją budowę widzę z okien swojej pracy teraz jak liści nie ma na drzewach, a obecnie mieszkam 5 km od miejsca pracy i budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts