gslowik 30.10.2022 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Dzień dobry Czy ktoś poratuje co to za zaczep ewentualnie zamiennik? Wymiary w załącznikach. Ja widać zaczep złamany, wymiary niestety robione linijką. Jedyny napis na zaczepie to od spodu w obrębie otworu mocującego wygląda to jak "MR". Okna z lat 90 ubiegłego wieku, montowane w blokach w Krakowie na Komandosów. Na okuciach też nic nie znalazłem jaka to marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.11.2022 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 Ojj... nie pobiegnę na swój śmietnik z miarką by sprawdzać czy coś będzie pasowało chociaż wzrokowo coś podobnego widuję: ) Okna drewniane? Zrób zdjęcie całego okno, większej części okucia. Czasem z kontekstu można coś wydedukować i wskazać trop. Oczywiście jest szansa że trafi się ktoś kto rozpozna. I jakaś szansa, że wskaże gdzie kupić...chociaż wątpię Nie da się zmienić zaczepów ze skrzydła prawego z lewym? Ps. Zadzwoń do paru salonów - popytaj czy nie mają namiaru na śmietnik ich ekip montażowych - często tam można znaleźć coś szybciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gslowik 01.11.2022 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 Tak naprawdę to drzwi balkonowe PCV gdzie dwa zaczepy złamane, ostał się tylko jeden górny. Od strony zawiasów nie ma zaczepów. Na okuciu brak jakichkolwiek znaków czy napisów. Okna też w nie lepszym stanie. Mieszkanie nie jest moje a właściciel dał mi po prostu "wolną rękę" . Przejrzałem różne sklepy , portal aukcyjny i i miałem już jeden typ ale brakuje mu do tych 19 mm szerokości. Jeżeli da się wpasować w szczelinę i otwór będzie pasował to pewne go kupię. Też m miałem zajrzeć do sprzedawców, ale liczyłem, że może ktoś rozpozna i da się kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.11.2022 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 I masz tylko to jedno okno w mieszkaniu? Nie ma z czego podmienić zaczepów? Ps. co do dalszej części: nie pomagasz Nadal sądzę, że szybciej dobierzesz coś na okiennym śmietniku niż znajdziesz w necie bez wiedzy o tym, z jakiego systemu pochodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 02.11.2022 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 Wymiarówka wskazuje że to do Panoramy i po tej nazwie profilu szukaj w internetach. Nie musi być identyczny, może być np. taki;https://okucia24.com/siegenia-zaczep-obwodowy-56-do-pcv-9mm-a4860-panorama,id4807.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts