gogush 31.10.2022 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Już chyba żona mi nie odpuści, po postawieniu grila, ziemianki , wiaty na samochody, tunelu na warzywa ( wszystko ma swoją użyteczność ) nie wymigam się od zrobienia w końcu tarasu ( tak tak nie mam do dzisiaj tarasu wykończonego ) . Zastanawiam się czy klasycznie zrobić taras z kostki czy może pójść z deskę kompozytową. Ze względu na to że taras jest od strony południowej i zachodniej mam obawę czy słońce nie dokona dzieła zniszczenia. Pierwotnie mieliśmy robić z kostki ale mojej kochanej małży spodobały się deski kompozytowe (gdzieś wypatrzyła) . Macie jakieś ZA i PRZECIW obu rozwiązaniom ? jaka różnica w kosztach : a) zakupu , b) montażu obydwu rozwiązań ? Upssss : czy mod może przerzucić do odpowiedniego działu ( sory nie spojrzałem na zakładkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 31.10.2022 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Jeśli kompozyt nie będzie tani marketowy to nic mu nie grozi.Mam z kompozytu zarówno taras jak i kompostownik, ma 3 lata i od strony południowej kolor nie odbiega od pozostałych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogush 03.11.2022 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Jeśli kompozyt nie będzie tani marketowy to nic mu nie grozi. Mam z kompozytu zarówno taras jak i kompostownik, ma 3 lata i od strony południowej kolor nie odbiega od pozostałych stron. Na jakie cechy zwrócić uwagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts