magda11220 01.11.2022 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 (edytowane) Witam Odziedziczyłam dom w stanie surowym i biorę się sama za remont łazienki, ale mam problem. Co dalej? Co muszę kupić by zamontować baterię, wystarczy zawór kątowy i woda poleci? Z góry dziękuję za pomoc, bo jestem zielona w temacie, a uparłam się, że zrobię sama. edit: dodam, że przy włączonej wodzie w całym domu, woda z tych otworów nie leci Edytowane 1 Listopada 2022 przez magda11220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinpl 03.11.2022 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Musisz tam wkręcić krzywki (inaczej łączniki mimośrodowe), które pozwolą dokładnie ustawić rozstaw i poziom baterii.Myślę że grafiki z artykułu Ci pomogą:https://zrobiszsam.muratordom.pl/wykonczenie/kuchnie-lazienki/jak-zamontowac-baterie-scienna-wannowa-lub-prysznicowa-instrukcja-montazu,8_45.html Ale myślę że zacznij od znalezienia przyczyny dlaczego nie leci stamtąd woda, prawdopodobnie gdzieś po drodze jest jeszcze jakiś zawór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts