Dominik Pawlik 03.11.2022 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Hej, planuje zakup kominka do salonu, jako dodatkowe źródło ciepła. Znajomy ma kominek, dokładnie ten:https://www.defrohome.pl/p,25,defro-home-navi-sm.html. Jest zadowolony i poleca. Wy jakie macie zdanie co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 03.11.2022 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 jako dodatkowe źródło ciepła Kominek to może być ozdobą i klimatem na wyznaczony dzień. Znajomy ma kominek, dokładnie ten: https://www.defrohome.pl/p,25,defro-home-navi-sm.html. Jest zadowolony i poleca. Reklama jak trza. Wy jakie macie zdanie co polecacie? Kup sobie prawdziwy kocioł zgazowujący i pal drewnem jak człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woyciech555 04.11.2022 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Mam od 4 lat model bs lewy i jestem zadowolony. Szczelny i nierdzewieje. Kolega ma kratki.pl to po dwóch sezonach skrobał rdze i malowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 04.11.2022 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Mam od 4 lat model bs lewy i jestem zadowolony. A co o tym antysmogowe - kominki też muszą przecież spełniać kryteria im w nowych przepisach nakreślone - jak w nich sprawność wygląda - jaką mają temperaturę spalin. Kominek rzecz niby fajna ale są jeszcze piece do kominków podobne - z tych też względów trzeba szerzej na to patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woyciech555 06.11.2022 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2022 Moj niby ma certyfikat eko ze sprawnoscia 84% a mieszkam na wiosce i sie az tak bardzo tym nieprzejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matyspio 06.11.2022 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2022 Kominki DEFRO są solidniej wykonane niż KRATKI, w zeszłym tygodniu dotarł do mnie DEFRO Intra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogush 06.11.2022 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2022 Kolega ma kratki.pl to po dwóch sezonach skrobał rdze i malowal. Ja mam od 7 lat i nic mi nie rdzewieje, rdzewieć może od chemii którą się czyści szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts