pawel0014 04.11.2022 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) Witam serdecznie. W szeregowcu na użytkowym poddaszu jest zamontowany wyłaz, który ciągle paruje i zbiera się na nim woda. Jest jeszcze okno dachowe z którym wszystko ok. Mam pytanie, czy poza codziennym ścieraniem wody jest coś co mógłbym zrobić ? Da się taki wyłaz wymienić lub coś z nim zrobić ? Nie zależy mi na świetle, może zakrycie wełna pomoże ? Nie chce tylko by wszedł grzyb na gips wokół.Z góry bardzo dziękuję Edytowane 4 Listopada 2022 przez pawel0014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.11.2022 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2022 (edytowane) Tam należy zamontować w miejsce wyłazu okno wyłazowe. Pozdrawiam. Edytowane 15 Listopada 2022 przez Andrzej Wilhelmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel0014 15.11.2022 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 Znalazłem taki temat: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?209981-Jak-ocieplić-wyłaz-dachowy czy ktoś mógłby w skrócie napisać jak zasklepić/uszczelnić taki wyłaź wełną? Jak grubą wełnę w rolce kupić ? Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts