rhcp89 04.11.2022 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Dzień dobry, Mam ciasne mieszkanie (blok z wielkiej płyty, ostatnie piętro) w którym trzymam rower. Ze względu na to zbudowałem wysięgnik na takim pionowym grzejniku - "świecy", który umożliwi mi zawieszenie tego roweru w pionie i odzyskanie części przestrzeni. Widać to na zdjęciach poniżej: Rower waży 13 kg i byłby zawieszony na ramieniu około 30 cm od ściany. Zastanawiam się czy jest możliwe, aby ten grzejnik pod wpływem takiego obciążenia pęknął - np w miejscu spawów. Grzejnik jest zamocowany po obu stronach do podłogi i w jakiś dodatkowy sposób jest też połączony ze ścianą, która rozdziela jego obie części. dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 04.11.2022 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 ja mam jeszcze inne chytre rozwiązanie... może Cię natchni. Moje rowerki wiszą na suficie nad bramą... pieknie wykorzustując puste cm3 które ciężko wykorzystać inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rhcp89 04.11.2022 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 @Gik: To musiałbym zawiesić nad głową w aneksie kuchennym - zawsze miałbym taki rower nad sobą gdybym tam był - zbyt strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts