czajaone 05.11.2022 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 Witam, przybywam po poradę. W zakupionym 3 lata temu domu zamontowany był rekuperator. Jednak instalacja z tego co wiem jest beznadziejnie wykonana. Chciałbym dołożyć do instalacji nagrzewnice wstępną. Teraz moje pytania:- jaka nagrzewnica- czy przewody/rury na zdjęciach nadają się do takiej instalacji ? jeśli nie to na co wymienić. Wiem że spiro sa najlepsze ale może peflex też dadzą radę biorąc pod uwagę aktualne ceny ?- co jeszcze będzie konieczne do zakupu poza rurami ? Wiem że najlepiej wziąć firme, zapłacić i gotowe. Jednak chciałbym zaoszczedzić jeśli da się to samemu zrobić. Da się ? ;] https://photos.app.goo.gl/rz4SMsgX7WHJwh6CA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xor 07.11.2022 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Wszystko się da.Najlepiej przeczytaj instrukcje, albo zapytaj dystrybutora tego urządzenia jakiego typu nagrzewnice mogą współpracować, lub nawet są zalecane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts