Felik 07.11.2022 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Cześć,Będę potrzebował zebrać 50cm humusu z 380m2 powierzchni, na 300m2 zagwscic grunt rodzimy (do około metra w dol) I warstwowo wysypać i zagescic 70cm piasku. A na 80m2 podobnie tylko zamiast piasku tluczen I kliniec Zacząłem szukać firm i zastanawiam się ile taka usługa powinna kosztować(wszystko pomijając koszt kruszywa i jego transportu). Znalazłem jedna firme - ma koparki i walce i będę dopiero z nimi rozmawiał.Jak myślicie? Za sam podjazd firmy oferowały mi od 4000 do 9000. Województwo mazowieckie, okolice Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felik 14.11.2022 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2022 Tak dla ciekawych - dostałem wycenę 44tys co wydaje mi się o kilkanaście tysięcy za dużo, liczyłem na coś z przedziału 15-30 tysięcy ale jeszcze nie robiłem glebszego rozeznania. Muszę podzwonić po kilku kopalniasz kruszywa bo widze większość też takie roboty kompleksowo potrafi ogarnąć Do kompletu pomyślałem że spytam murarzy/ludzi od plyty czy nie ogarną kompleksowo razem z podjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts