Cieniu_xl 12.11.2022 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2022 Dzień dobry.Proszę o opinię nt. okuć okiennych.Mam ofertowane aktualnie okna, wydają się podobne, stal zamknięta 2 mm, profil Schukko Living albo Rahau Synego 80.Oferty natomiast różnią się okuciami: 1) Roto NT2) Roto Designo3) SIEGENIA TYTAN AF4) Winkhaus Activ Pilot Czy warto dopłacać do ukrytych zawiasów? Ile osób tyle opini. Z jednej strony, że trudniej wyregulować, z drugiej, że jak się już wyreguluje, to mniej się rozregulowuje i wytrzymuje większą wagę skrzydła. Będę wdzięczny za głos w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 13.11.2022 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 Marka okuć nie ma aż tak dużego znaczenia jak ich dobry dobór. Sama marka nie gwarantuje. Możesz dostać minimalny zestaw, a nie optymalny Ukryte zawiasy - ja jestem ich zwolennikiem. Kolega który się pewnie tu odezwie - przeciwnikiem. Mam zamontowane (ponad 10 lat temu) mnóstwo okien drewnianych na ukrytych GU - nie wymieniałem jeszcze żadnego zawiasu. Mam wiele okien z Roto - od niecałych 10 lat i pojawiają się pierwsze zawiasy do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts