guja 13.11.2022 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 (edytowane) Witam , potrzebuje schody dachowe w dużym rozmiarze czyli 70x140 , wybór padł na modele powyżej- mam ocieplenie po stropie więc wybrałem modele z podwójnym uszczelnieniem oraz względnie dużą termoizolacją. W zasadzie byłem zdecydowany na LTK ale znalazłem kilka przeciętnych opnii o sztywności konstrukcji.Ole maxi thermo nie robią w tym rozmiarze wiec kolejny wybór padł na Polary za np: podwójny zamek , lepiej wyglądajcie uszczelki . Ktoś doradzi z praktyki co wybrać , czy iść inna drogą tzn zwykły właz za połowę ceny powyższych i majstrować docieploną klapę powyżej na strychu ? Edytowane 13 Listopada 2022 przez guja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 15.11.2022 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 Z czystym sumieniem polecamy schody LTK Energy. Łączą w sobie zaletę wysokiego komfortu użytkowania oraz doskonałe parametry termoizolacyjności. Zapewniamy, że mają stabilną konstrukcje i są bezpieczne w użytkowaniu. Oczywiście możliwe jest również zastosowanie tańszych schodów np. LWK Plus, i dodatkowe ich docieplenie przez dołożenie luku górnego LXW. Jednak cenowo nie będzie to wcale korzystniejsze rozwiązanie. Przy zamawianiu schodów proszę również zwrócić uwagę na wysokość pomieszczenia. Każdy z wymienionych produktów jest dostępny w naszym sklepie internetowym http://www.sklep.fakro.pl W najbliższym tygodniu w tym sklepie będziemy mieć promocje -15% na schody, a w poniedziałek 28 listopada (Cyber Monday) schody będzie można kupić z 20% rabatem. Zachęcamy do skorzystania z okazji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts