Jan Przestrzelski 31.12.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Technologia pod nazwą RADOŚĆ BUDOWANIA nagrodzona na wiosennych targach budowlanych TARGBUD we Wrocławiu nagrodą główną Rektora Politechniki Wrocławskiej. Zgłoszona pod nr P353125 w U.P RP. Prosta konstrukcja ściany,szokuje zaletami, nie ustępuje trwałością technologią tradycyjnym. Możesz to zrobić sam. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=34281&q=Budowa%20doświadczalna&k=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 31.12.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 no to chłopy na budowie będą miały kupę radochy!a moje takie smutne gęby mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 31.12.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 a moze by tak "Radość Mieszkania"?? Bo budowanie jest tylko drogą do celu, a nie celem... Pozdrawiam,Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 31.12.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Tylko tak dla rozładowania przed noworocznej atmofery Pewien amerykanin robiący w ,, Polszcze ,, interesa a usłyszawszy taki to adres warszawski : RADOŚĆ Patriotów - nie mógł był wyjść z podziwu dla hartu ducha tychże ostatnich , i dziwował się okrutnie jakaż to może być ta radość patriotów historia autentyczna info dla miłych forumowiczów z poza 100licyW-wa Radość ul. Patriotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 31.12.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Panie Janie - a jajo-ż to jest jakoweś, czy tez technologija jakaś zacna-nowa ? A uchylże waść rąbka tajemnicy z czegoż to-to ? pozdrawiam wszystkich sylwkowo - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 31.12.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Technologia pod nazwą RADOŚĆ BUDOWANIA nagrodzona na wiosennych targach budowlanych TARGBUD we Wrocławiu nagrodą główną Rektora Politechniki Wrocławskiej. Zgłoszona pod nr P353125 w U.P RP. Prosta konstrukcja ściany,szokuje zaletami, nie ustępuje trwałością technologią tradycyjnym. Możesz to zrobić sam. Skoro wiosna nagrodzono to czemu dopiero zimą reklamowane. No chyba że chodzi o igloo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 31.12.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 .. Nie bój się budować..... Janku ale nikt z nas się nie boi budować no ale nie biorę pod wzgląd Twojej technologi bo jej nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 31.12.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Technologia pod nazwą RADOŚĆ BUDOWANIA Żadna tajemnica - pustaki BK nasączane spirytusem. Skuteczniejsze przy stawianiu ścian działowych, bo przy zewnętrznych aromat trochę za bardzo wietrzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 31.12.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Slaw i wszyscy - ZDROWIA !!!! (ale co do Oleksego ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Przestrzelski 04.01.2005 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 .. Nie bój się budować..... Janku ale nikt z nas się nie boi budować no ale nie biorę pod wzgląd Twojej technologi bo jej nie znam. To proste ,dom prawie 200m kw p.u. jak na zdjęciu: Kryty blachodachówką.ocieplony metodą lekko-mokrą.okna plastikowe k=1,1,ciągi kominowe ,instalacja woda-kanalizacja,podsypka z piasku,ściany działowe, ocieplony stropodach,wylewka z chudego betonu pod posadzkę,drenaż w koło budynku z robocizną ,transportem,adaptacją kosztawać będzie ok.100tys.brutto ,zerknij proszę na parę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 04.01.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 .. Nie bój się budować..... Janku ale nikt z nas się nie boi budować no ale nie biorę pod wzgląd Twojej technologi bo jej nie znam. To proste ,dom prawie 200m kw p.u. jak na zdjęciu: Kryty blachodachówką.ocieplony metodą lekko-mokrą.okna plastikowe k=1,1,ciągi kominowe ,instalacja woda-kanalizacja,podsypka z piasku,ściany działowe, ocieplony stropodach,wylewka z chudego betonu pod posadzkę,drenaż w koło budynku z robocizną ,transportem,adaptacją kosztawać będzie ok.100tys.brutto ,zerknij proszę na parę zdjęć ftp://bielan.com.pl/public_html/ Janku ale piszą, że muszę się logować i podać hasło coś nietak z tymi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spike 05.01.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Rzeczywiście nie działa.W google o panu Janie można się coś dowiedzieć, ale o technologii niestety nic nie znalazłem, oprócz informacji o nagrodzie.Ciekaw jestem szczegółów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 05.01.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Ale o so chodzi ..... ???Reklama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 05.01.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 A może to kolejna firma co z prefabrykatów buduje ? Ja już sie raz "sparzyłem", na szczescie nic mi nie budowali W googlu też mozna znaleźć panią Bożenę Przestrzelską, która nagrodę dostała, ale o technologii ni chu-chu pozdr - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 05.01.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 "Kryty blachodachówką.ocieplony metodą lekko-mokrą.okna plastikowe k=1,1,ciągi kominowe ,instalacja woda-kanalizacja,podsypka z piasku,ściany działowe, ocieplony stropodach,wylewka z chudego betonu pod posadzkę,drenaż w koło budynku z robocizną ,transportem,adaptacją kosztawać będzie ok.100tys.brutto " Z tego rozumiem, że blachodachówka, okna, kominy, kanalizacja i inne też są wykonane w tej rewelacyjnej technologii. Chętnie zamówię taki dom, zapłacę udziałami w systemie argentyńskim pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 05.01.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 ten link jest jakiś trefny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Przestrzelski 05.01.2005 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Technologia pod nazwą RADOŚĆ BUDOWANIA nagrodzona na wiosennych targach budowlanych TARGBUD we Wrocławiu nagrodą główną Rektora Politechniki Wrocławskiej. Zgłoszona pod nr P353125 w U.P RP. Prosta konstrukcja ściany,szokuje zaletami, nie ustępuje trwałością technologią tradycyjnym. Możesz to zrobić sam. Zrobiłem mały sądaż,od niektórych oprucz ironi,sympati dostałem poradę jak zaprezentować technologięna forum i za to dfziękuję.Troszkę cierpliwości ,otworzę konto na onecie i skorzystam z obcji album-zdjęcia.Tylko muszę się tego nauczyć. Acha.Pani Bożena Przestrzelska dostała nagrodę zatą właśnie technologię,gdyż na targach gościła jako Firma.Natomiast jej autorem jestem ja:osoba fizyczna.No oczywiście muszę przyznać że pomysł zrodził się przy budowie mojego domu w/projektu inż.St.Kowalskiegoi z Koszalina,Który rozbudził we mnie ducha budowniczego.Chciałbym tego "ducha"przekazać innym. Czy to warto robić?.Chyba tak.Trzeba sobie pomuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 05.01.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Oj Panie Janie, moze najpierw warto zajrzeć do słownika ortograficznego ??Ktoś, kto promuje nowe technologie lepiej powinien znać stare zasady pisowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 05.01.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Panie Janie - a dodatkowo pytanko : co jest za 100 tys zł ? Materiał ? Robocizna ? Informacja o technologii ? Całość tzn. wybudowanie domku (do opisanego stanu) ?Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Przestrzelski 05.01.2005 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Oj Panie Janie, moze najpierw warto zajrzeć do słownika ortograficznego ?? Ktoś, kto promuje nowe technologie lepiej powinien znać stare zasady pisowni. DoBra Dobra-czepiasz się o te ó -to forum nie o ortografii,nie chcesz nie namawiam.pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts