przemek111 15.11.2022 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 (edytowane) Witam wszystkich. Pisze bez polskich znakow bo korzystam z angielskiego komputera. Bardzo prosze o pomoc w ustawieniu kotla na ekogroszek. Instalacja ma ponad 4 lata ale zawsze jest z nia problem. Wegiel jest jako takiej jakosci i jest duzo spiekow ale nieodpowiada mi dmuchawa i to jak szybko spala sie wegiel. To nie jest na moja glowe. Palnik moc znamionowa 22kw Korekta dawki paliwa 6% SPALINY Czujnik aktywny 1 Temp spalin max 250 Sterownik SKZP 02 Dmuchawy - Pierwsza MM WPA X6, Druga Elgo Max SMi 63-4/50 Oto zdjecia: Kiedy piec sie rozpala z czuwania jesli temp jest dosc niska modulacja jest wysoka i plomienie po otwarciu drzwiczek sa ogromne. Dzieki! Edytowane 15 Listopada 2022 przez przemek111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 17.11.2022 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Drobną sugestią chcę podzielić się z Tobą : z tego co widzę i czuję to chyba i groszkowcy mało co tu do „Kotłów na paliwa stałe” zaglądają i raczej w dziale „Ogrzewanie” siedzą. Lepiej tam temat o tym załóż – szanse większe, że ktoś tym się zainteresuje i coś podpowie lub jak wolisz czy zechcesz – jeszcze tu się możesz zakotwiczyć lub co na problem swój znaleźć : https://forum.info-ogrzewanie.pl/forum/30-kot%C5%82y-z-podajnikiem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek111 17.11.2022 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Byl majster i problem zalatwiony. Dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jemis 19.09.2023 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2023 Drobną sugestią chcę podzielić się z Tobą : z tego co widzę i czuję to chyba i groszkowcy mało co tu do „Kotłów na paliwa stałe” zaglądają i raczej w dziale „Ogrzewanie” siedzą. Lepiej tam temat o tym załóż – szanse większe, że ktoś tym się zainteresuje i coś podpowie lub jak wolisz czy zechcesz – jeszcze tu się możesz zakotwiczyć lub co na problem swój znaleźć : https://forum.info-ogrzewanie.pl/forum/30-kot%C5%82y-z-podajnikiem/ geometry dash scratch Dziękować. Widziałem Twój temat. Ale nie mogę znaleźć niczego przydatnego. Myślę, że powinienem sięgnąć do większej liczby źródeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts