Gość sylwestrowicz 01.01.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 Jak leczyć, w końcu wczoraj był sylwester!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 01.01.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 He...zdaję się, że tegoroczną nowością są jakieś środki, które się łyka podczas picia. Ale nie próbowałem, więc nie wiem czy są ok. Poza tym, to na takie już za późno Ja w tym roku na szczęście nie muszę się tym martwić. Wypiłem tylko lampkę szampana i 4 drinki Martini. Oczywiście wstrząśnięte, nie mieszane Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.01.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 kawka z cytrynką....a jak jeszcze ma sie przypadłosci które ciagną czesto do łazienki to trzeba zjesc sporo miodu..... gdyby ktos miał kacyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.01.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 Sylwestrowicz, lecz się tym, czym się skaleczyłeś. Tylko roztropnie, bo dojedziesz do następnego Sylwestra Mój sposób na ostry SDP [syndrom dnia poprzedniego]: klin albo piwo [naukowo potwierdzone tutaj], ciepły, treściwy posiłek [jajecznica, żurek, barszcz], uzupełnić płyny [niekoniecznie czymś z akumulatora, nie musi mieć voltów ] i... najlepsza na kaca jest praca ! A na lżejszy SDP tutaj i tutaj. Tylko kto Ci to przeczyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.01.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 Sprawdzony sposób na kaca DZIEŃ WCZEŚNIEJ NIE PIĆ !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 01.01.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 No właśnie, my nie piliśmy i dzisiaj czujemy się super. Po raz pierwszy sylwester we dwoje przy jednej lampce wina. Obejrzeliśmy dwa śmieszne filmy. Świece, nastrój.Dzisiaj po raz pierwszy swiętujemy Nowy Rok, poprzednio zawsze było leczenie kaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.01.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 D'arek .... ...tez tak mam .... Jest super ,no nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 02.01.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Jest super, za to moja młodzież nie wzięła przykladu z rodziców i nieco chorowała, przydał się barszczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.01.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Rosół i gorące postanowienie, że na następnego Sylwestra pójdę w rozklapciałych sandałach. Najgorsze jest jednak zadymienie. Ni tego wypłukać ni przewietrzyć z siebie.Do tych klepaków sandałowatych dokładam maskę p/nikotynową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.01.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 He...zdaję się, że tegoroczną nowością są jakieś środki, które się łyka podczas picia. Ale nie próbowałem, więc nie wiem czy są ok. Poza tym, to na takie już za późno T.A, ja próbowałam i jestem zachwycona efektem.Sylwestra spędziliśmy z koleżanką która ma apteke i przyniosła takie cudo.......efekt, na drugi dzień mimo pijaństwa i zabawy do 5 suuuper samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drizzt 02.01.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 He...zdaję się, że tegoroczną nowością są jakieś środki, które się łyka podczas picia. Ale nie próbowałem, więc nie wiem czy są ok. Poza tym, to na takie już za późno T.A, ja próbowałam i jestem zachwycona efektem.Sylwestra spędziliśmy z koleżanką która ma apteke i przyniosła takie cudo.......efekt, na drugi dzień mimo pijaństwa i zabawy do 5 suuuper samopoczucie Phi jakbym spedzał sylwka z kolezanka to też bym sie nie urżnął...ale spedzałem go z kumplami i bola mnie włosy, paznokcie, skóra, oczy, głowa......itd.itp.etc.jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.01.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Taaaak... Toxyczni kumple . Koleżanki zdecydowanie są lżej strawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.01.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 He...zdaję się, że tegoroczną nowością są jakieś środki, które się łyka podczas picia. Ale nie próbowałem, więc nie wiem czy są ok. Poza tym, to na takie już za późno T.A, ja próbowałam i jestem zachwycona efektem.Sylwestra spędziliśmy z koleżanką która ma apteke i przyniosła takie cudo.......efekt, na drugi dzień mimo pijaństwa i zabawy do 5 suuuper samopoczucie Phi jakbym spedzał sylwka z kolezanka to też bym sie nie urżnął...ale spedzałem go z kumplami i bola mnie włosy, paznokcie, skóra, oczy, głowa......itd.itp.etc.jw.Napiszę precyzyjnie jednym z gości była koleżanka.........i nie bolało mnie nic .Następnym razem sama sobie zakupię "cudowny specyfik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.01.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 He...zdaję się, że tegoroczną nowością są jakieś środki, które się łyka podczas picia. Ale nie próbowałem, więc nie wiem czy są ok. Poza tym, to na takie już za późno T.A, ja próbowałam i jestem zachwycona efektem.Sylwestra spędziliśmy z koleżanką która ma apteke i przyniosła takie cudo.......efekt, na drugi dzień mimo pijaństwa i zabawy do 5 suuuper samopoczucie gosia@ Powiedz proszę, czy to był ten specyfik, którego nazwa zaczyna się od cyfry 2 a potem są dwie litery...? (Nie chcę żeby była jakaś reklama ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.01.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 He...zdaję się, że tegoroczną nowością są jakieś środki, które się łyka podczas picia. Ale nie próbowałem, więc nie wiem czy są ok. Poza tym, to na takie już za późno T.A, ja próbowałam i jestem zachwycona efektem.Sylwestra spędziliśmy z koleżanką która ma apteke i przyniosła takie cudo.......efekt, na drugi dzień mimo pijaństwa i zabawy do 5 suuuper samopoczucie gosia@ Powiedz proszę, czy to był ten specyfik, którego nazwa zaczyna się od cyfry 2 a potem są dwie litery...? (Nie chcę żeby była jakaś reklama )Tak dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Zasłyszane z radia: Najlepszy sposób na kaca to alkaprim, albo aspiryna. Ta druga trochę lepsza, bo... ciszej się rozpuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.01.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Zasłyszane z radia: Najlepszy sposób na kaca to alkaprim, albo aspiryna. Ta druga trochę lepsza, bo... ciszej się rozpuszcza.Taaa, ja do dzisiaj pamiętam kumpla z akademika który na drugi dzień obudził nas....."kot nie tup do cholery jasnej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 03.01.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 o by nie mieć kaca. Pić sprawdzone trunki (żadnej nalewki na myszach, zwanej whiski) dobrą gorzałkę (my preferujemy polską odmianę Finlandii - Maximusa) Oraz pić w zdrowym otoczeniu.U nas na wsi, gdzie się postawiliśmy jeszcze nie miałem kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drizzt 03.01.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Najważniejsze to nie popijać gazowanym i nie jeść białego pieczywa bo rano bedziecie mieli super zawiesinę w żołądku i moga oprócz kaca przylecieć też bekasy (nie mylić z odmiana kaczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.01.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Moją metodą jest wypic przed pójściem spać litr mineralki. Nie zawsze pomaga, ale objawy jakby trochę mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts