Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto jeszcze nienawidzi wykańczania płyt kartonowo-gipsowych??

Recommended Posts

W zeszłym roku wyburzyliśmy ścianę podczas remontu naszej kuchni, a ja właśnie w końcu wracam i poprawiam łatę na suficie z płyt kartonowo-gipsowych, którą wykonałem na wpół do dupy. Byłem :spam: po prostu wyczerpany wielomiesięcznym projektem i spieszyłem się, żeby go skończyć. Teraz, kiedy zacząłem szlifować i błocić, przypomniało mi się, jak bardzo tego nienawidzę! Zdecydowanie zatrudniłbym profesjonalistę, gdybym miał dodatkowe pieniądze. Edytowane przez Greengaz

Może wystarczy po prostu wyposażyć się w odpowiednie elektronarzędzie i akcesoria, które zacznie ułatwią i przyśpieszą pracę? Jeśli nie zajmujesz się owymi pracami zawodowo, to sprawdź sobie dość tanią szlifierkę do gipsu z Tresnar'a. Znacznie przyśpieszysz sobie pracę i jak podłączysz ją do odkurzacza, to nie nabałaganisz.

• 2 months później...
  • 5 months później...
W zeszłym roku wyburzyliśmy ścianę podczas remontu naszej kuchni, a ja właśnie w końcu wracam i poprawiam łatę na suficie z płyt kartonowo-gipsowych, którą wykonałem na wpół do dupy. Byłem :spam: po prostu wyczerpany wielomiesięcznym projektem i spieszyłem się, żeby go skończyć. Teraz, kiedy zacząłem szlifować i błocić, przypomniało mi się, jak bardzo tego nienawidzę! Zdecydowanie zatrudniłbym profesjonalistę, gdybym miał dodatkowe pieniądze.

Zgadza się, bez względu na wszystko, ekspert to zawsze ktoś, kto ma doświadczenie w tej dziedzinie, więc wydaj fortunę, aby było doskonalsze.dumb ways to die