gyanmlila 19.11.2022 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 (edytowane) W zeszłym roku wyburzyliśmy ścianę podczas remontu naszej kuchni, a ja właśnie w końcu wracam i poprawiam łatę na suficie z płyt kartonowo-gipsowych, którą wykonałem na wpół do dupy. Byłem po prostu wyczerpany wielomiesięcznym projektem i spieszyłem się, żeby go skończyć. Teraz, kiedy zacząłem szlifować i błocić, przypomniało mi się, jak bardzo tego nienawidzę! Zdecydowanie zatrudniłbym profesjonalistę, gdybym miał dodatkowe pieniądze. Edytowane 14 Lutego 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 22.11.2022 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2022 Może wystarczy po prostu wyposażyć się w odpowiednie elektronarzędzie i akcesoria, które zacznie ułatwią i przyśpieszą pracę? Jeśli nie zajmujesz się owymi pracami zawodowo, to sprawdź sobie dość tanią szlifierkę do gipsu z Tresnar'a. Znacznie przyśpieszysz sobie pracę i jak podłączysz ją do odkurzacza, to nie nabałaganisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
footballsky 14.02.2023 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 Czy Twój projekt posunął się naprzód? Zaktualizuj więcej. funny shooter 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 14.02.2023 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 Teraz, kiedy zacząłem szlifować i błocić, przypomniało mi się, jak bardzo tego nienawidzę! Zdecydowanie zatrudniłbym profesjonalistę, gdybym miał dodatkowe pieniądze. Pomyśl sobie gdybyś to musiał wykańczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perkyneglected 15.07.2023 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 W zeszłym roku wyburzyliśmy ścianę podczas remontu naszej kuchni, a ja właśnie w końcu wracam i poprawiam łatę na suficie z płyt kartonowo-gipsowych, którą wykonałem na wpół do dupy. Byłem po prostu wyczerpany wielomiesięcznym projektem i spieszyłem się, żeby go skończyć. Teraz, kiedy zacząłem szlifować i błocić, przypomniało mi się, jak bardzo tego nienawidzę! Zdecydowanie zatrudniłbym profesjonalistę, gdybym miał dodatkowe pieniądze. Zgadza się, bez względu na wszystko, ekspert to zawsze ktoś, kto ma doświadczenie w tej dziedzinie, więc wydaj fortunę, aby było doskonalsze.dumb ways to die Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts