ozborn 01.01.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 Postawiłem domek D 43 -dom dla każdego, projekt z wydawnictwa Murator. Chciałbym zobacvzyć , jak ten dom wygląda w innych miejscowościach w kraju i jakie rozwiązania w nim zastosowaliście. Ja w swoim zrobiłem kilka zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Plich 04.02.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Czesc moze podzielisz sie swoja wiedza, ja tez mysle o tym projekcie i chetnie zobacze jakie zmiany zrobiles. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozborn 07.02.2005 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Mój dom usytuowany jest wiatą w kierunku północnym, a wejście znajduje się od zachodu. Wobec tego chciałem , żeby okno balkonowe i taras znajdowały się od strony południowej oraz wychodziły na ogród. Okno balkonowe przeniosłem na tą stronę , a mniejsze tam ,gdzie było balkonowe. W środku zastosowałem ogrzewanie podłogowe w kuchni, łazience -super sprawa. Dom jest bardzo funkcjonalny i przestronny. Polecam. Jak zrobię fotkę to umieszcze na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Plich 07.02.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Ciesze sie ,ze szybko odpisales:) Mam jedno pytanie, jak rozwiazales sprawe pomieszczenia gospodarczego, jesli mnie pamiec nie myli w projekcie jest razem z WC, to chyba nie najlepsze polaczenie? W zasadzie dwa pytanie, hahaha, mieszkasz juz w swoim domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozborn 08.02.2005 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Mieszkam już w swoim domku, ale cały czas mam coś do zrobienia tj. jestem na etapie robienia schodów na górę w drewnie, nie mam karniszy, a tym samym żadnych firanek i zasłon, no i wstępnie całość ścian wewnątrz zagruntowałem białą farbą. Jeżeli chodzi o połączenie łazienki i pomieszczenia gospodarczego na dole to pomieszczenia te podzielone są mniej więcej na równe części ścianką działową, w której w środkowej części są drzwi otwierane w kierunku pomieszczenia gospodarczego. W łazience mam natrysk z brodzikiem, umywalkę i kibelek. W pomieszczeniu gospodarczym mam pralkę, koszę na brudne ubrania, no i oczywiście piec. W tym ponmieszczeniu umieściłem również deskę do prasowania. Myślę, że to dosyć funkcjonalne rozwiązanie. Poza tym drzwi do łazienki zrobiłem przesuwne- ze zwykłego skrzydła drzwiowego firmy Classen.Pomimo wielu prac do zrobienia już odczuwam komfort mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts