Kokonen 20.11.2022 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Dzień dobry, kanały rekuperacji mam ułożone na lanym stropie nad piętrem, całość stropu planuje ocieplić z wykorzystaniem styropianu, planuje bazowo dwie warstwy W jaki sposób powinny być ułożone kanały rekuperacji w warstwie styropianu? Czy mogą one leżeć bezpośrednio na betonowym stropie i zostać przykryte kolejna warstwa styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simk 20.11.2022 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Dzień dobry, kanały rekuperacji mam ułożone na lanym stropie nad piętrem, całość stropu planuje ocieplić z wykorzystaniem styropianu, planuje bazowo dwie warstwy W jaki sposób powinny być ułożone kanały rekuperacji w warstwie styropianu? Czy mogą one leżeć bezpośrednio na betonowym stropie i zostać przykryte kolejna warstwa styropianu? Tak zrobiłem u siebie, teraz granulatem będę obsypywał rurki i przykrywał kolejną warstwą styropianu (wyżynarką robiłem korytarze w styropianie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts