Senser 08.01.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Kurcze, a może garaż jest roszkę za niski i nie mogli wyżej zamontować tego "łuku" prowadnicy... tak tylko kombinuję , bo specem na pewno w tym temacie nie jestem. zamontowali wszystko, co w pakach było więc nie to raczej.... Nie o to chodzi...przecież wyższego nadproża w pudełkach nie zabrali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
passenger 25.01.2005 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Cały problem polega na tym, że nie masz zamontowanego hamulca. To taki plastikowy element, który przytrzymuje kółko. powróciłem do tego wątku, by napisać (może się komuś przyda ;> ) że najprostszym rozwiązaniem rzeczywiście okazało się założenie tego hamulca. Co prawda do mojej bramy musiał on być przycięty, bo się nie mieścił , ale mogę teraz przejść bez schylania się ;> Trzeba tylko uważać, by nie podciągać bramy zbyt energicznie, bo kółka potrafią sie zaklinować dosyć mocno ;> dzieki za porady p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts