Aleksandra W. 24.06.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 pykaj, pykaj jaszczurka będzie od kogo zrzynać na kawkę zapraszam, jak najbardziej Może już przy nowym stole?? No właśnie-stół i krzesła w kolorze blatów, nie biały, prawda? Cieszę się, że Wam się podoba moja kuchnia. Tajemne drzwi są od spiżarki! Świetna rzecz, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 24.06.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Oczywiście ,że w kolorze blatu:) Przynajmniej tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ola (Aleksandra W.) trafiłam tu po Twoich postach... Jak tylko zobaczyłam Twoją kuchnię angielską Cudna!!! Czekam na więcej zdjęć i oczywiście mam masę pytań i wielki apetyt, żeby zobaczyć resztę domku! Widać, że bardzo dbasz o szczegóły i wychodzi Ci to doskonale!!! Błagam Cię napisz, gdzie kupiłaś te żyrandole??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 25.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Przepraszam Kasik witam Cie na naszym forum Napisz co planujesz zmienic w domu, co Ci przeszkadza,czego brakuje... Zbierzemy zespół kryzysowy i razem cos wykombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 25.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Bo dziewczyny lubią Brązzzzzzzz http://images50.fotosik.pl/151/ec617d92616306b9med.jpg http://images47.fotosik.pl/151/b8301f524dadeacdmed.jpg Teraz wyłozyc wejscie do domu i taras kaflami, zamontować barierki na balkonie i koniec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.06.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Jaszczurka, świetna ta Twoja elewacja Idealnie pasuje do tego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 25.06.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Hej Po pierwsze elewacja super!!! Oj, kiedy to będzie???!!! Co do zmian, to przede wszystkim rezygnujemy z garażu bo oprócz dwójki małych potworków będzie jeszcze z nami mieszkać moja mama więc garaż+ sypialnia to będzie jej lokum Nie wiem tylko czy zostawiać jej bramę czy jednak wstawić tam okno :) Jak grunty pozwolą to zrobimy piwnicę z garażem Salon mamy zamiar poszerzyć o jakiś metr, dodać okno z lewej strony odwrócić schody żeby wyjście z piwnicy nie rzucało się na nas od samego wejścia a na górze chcemy mieć własną łazienkę więc, jak już pisałam dundeli chyba wykorzystamy rozwiązanie góry z Posejdona bo szkoda mi się pozbywać tego łukowego okna a gdyby łazienka została gdzie jest to musiałabym zeobić 2 okna oddzielnie. http://www.dobredomy.pl/rzut.php?id=92&poziom=3 Ufffff to na razie tyle Kurcze ale Wam zazdroszczę, że Wasze domki już stoją. Przed nami jeszcze kupę czasu i roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 26.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Kasia! O tym właśnie chciałam Ci powiedzieć ( nie zapisałam Twojego numeru telefonu:( ). Możesz zrobić łazienkę w tym miejscu, gdzie ja mam tę wielka garderobę ( pokój nad garażem). W tej chwili jest tam dużo miejsca, a jeżeli jeszcze poszerzycie troszkę ścianę to będzie ogromna łazienka:) Tak wykombinowałyśmy z Jaszczurką:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 26.06.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Hej, ja mam w tym pokoju -nad garazem wydzieloną pralnię i kawałek prysznica i pokoj nie jest jakis tam tyci , a i jeszcze poszerzyłam hol na gorze kosztem tego wlasnie pokoju..., dlatego jezeli chcesz miec na gorze wlasna łazienkę to nie zastanawiaj sie tylko rób suwane drzwi np szklane i bedziesz miala łazienke chyba nawet wieksza niz my na dole w sypialni Babcia ma az takie wymagania? heheh mi by w zupełnosci wystarczył ten pokoj z łazienką Magi ma ulokowana tam własnie babcie i chyba nie narzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 26.06.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Elewacja jeszcze nie skończona, jeszcze raz trzeba pomalować i cokół wyłozyc płytkami, i tez mi sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 28.06.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 hej Widzę, że jesteśmy jednomyślne Dzięki za zaangażowanie A co do mamy to my ją właściwie bierzemy siłą z jej mieszkania więc nie chcemy jej za bardzo zmieniać warunków. Ona właściwie mówi, że 1 pokój wystarczy ale na jej miejscu pewnie lepiej bym się czuła mając osobne mieszkanko niż mieszkać właściwie z nami. Będzie prawie jak sąsiadka Chyba zdrowiej na przyszłość Mam prośbę- ktoś z Was robił piwnicę i miał schody z klatką schodową a nie ażurowe- czy mogę prosić o zdjęcie całości holu, bo nie umiem sobie wyobrazić jak wygląda to zabudowane Kurcze już o niczym innym nie myślę tylko o tym domku Co Wy teraz dziewczyny będziecie robić jak już macie prawie skończone? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 28.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Będziemy Tobie mącić w głowie z naszymi pomysłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 29.06.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 (edytowane) post usuniety Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrdim 29.06.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja nie będę o moim Neptunu, tylko o ciekawostkach jakie ostatnio widziałem. Pierwsza: w poszukiwaniu podbitki przemierzałem okoliczne wioski i ok. 5km od mojego miejsca zamieszkania znalazłem wybudowanego, zamieszkałego od ponad roku Neptuna. Hahaaa - a ja jechałem prawie dwieście kilometrów oglądać rzekomo najbliższego Neptuna u Dundeli. Później jeszcze z żoną byliśmy u Robaka, bo to blisko naszej rodziny na drugich oględzinach, a to też z 250 kilometrów . Druga ciekawostka, która miała miejsce podczas niedawno spędzonego urlopu nad jeziorem Nyskim, z innych źródeł Głębinowskim to po prostu hit!: mianowicie padł rekord i w Głębinowie koło Nysy uwidiałem 3 Neptuny na sąsiednich działkach. No może 2 i 1/5 bo z trzeciego to są obecnie jeszcze tylko fundamenty. Zdjęcia innym razem bo padł mi laptop w domu i nie mam jak ich wrzucić. Tak a propos ten ostatni jest jeszcze nie sprzedany, więc może się, ktoś skusi . Ja pod „przebraniem kupca” oglądałem jeden z tych co już stoją i muszę powiedzieć, że jest w przepięknym miejscu – z jednej strony widok na las z drugiej, w oddali widać trochę jezioro Nyskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 29.06.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ha,ha - ja tez dopiero teraz je widziałam! Chociaż tu mieszkam:) Byliśmy z Kasią i Przemkiem pokazać im te Neptunki. A ten trzeci , najniżej - będzie z piwnicą.I powiem Wam jeszcze jedno : jeden z tych Neptunów ma białe okna - nijak mi to nie pasuje do niego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 01.07.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć wszystkim Potwierdzam- trojaczki Neptunki istnieją Kazia dzięki bardzo. Wysłałam do Ciebie maila i czekam z niecierpliwością na zdjęcia Ja na razie rysuję projekt w takim programie 3D i chodzę sobie po wirtualnym Neptunku tylko nie umiem jeszcze rysować dachu i przez środek pokojów lecą mi same skosy Czekam na zapewnienia o dotarczeniu mediów, potem muszę zrobić badania geologiczne czy damy radę zrobić tą piwnicę i wtedy cisnę do architekta Lecę bo padam na twarz Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 02.07.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 (edytowane) post usunięty Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 06.07.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dzięki Kazia Schody masz rewelacyjne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 06.07.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 hello u mnie cosik takiego http://images50.fotosik.pl/158/7c48dbbaaf5170ca.jpg taras z tyłu wyłozony kaflami- zafuguja wkleje zdjecie, wejscie do domu tez zeby nie było zbyt pieknie to dzis reklamowalismy farbe elewacyjna robia sie smugi i odpryskuje sie od sciany był pan, porobił zdjecie i zobaczymy co dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 07.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 (edytowane) post usunięty Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts