tomy-s 16.09.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ......widząc że nic się nie dzieje na forum neptunowym zaprezentuję kilka fotek z mojej budowy......... KUCHNIA http://img9.imageshack.us/img9/3622/1021806f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 16.09.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 salon http://img33.imageshack.us/img33/3987/1021808.jpg i jeszcze raz salon http://img183.imageshack.us/img183/3372/1021809.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 16.09.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ..............a juto już będą wylwki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 16.09.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Fajnie że u kogoś coś się dzieje.Gratuluję postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 17.09.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ojej, jaszczurka, jaka piękna czarna żmijka była u Ciebie zazdraszczam. Napisz jaką kostkę masz położoną przy tych pięknych roślinkach? Ja już wybrałam-nostalit melanż z brązem. Mam nadzieję, że będzie ładnie. tomy-s, gratuluję postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 18.09.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 (edytowane) post usunięty Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 24.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam wszystkichFajnie, ze ktoś jeszcze wkleja zdjęcia. Ja zacznę od wiosny a na razie dogadalismy sie z ekipa i zatwierdzam zmiany w projekcie. No i oczywiscie czekamy na pozwolenia ;/Przypomnijcie mi proszę ile pustaków ma ścianka kolankowa? Dundelko u Ciebie było jak dla mnie w sam raz. To były 4?Lecę spać. Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 09.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 u mnie pomału zaczynaja klasc kamien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 09.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 http://img387.imageshack.us/img387/3485/domek2.jpg' alt='domek2.jpg'>[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 14.10.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 http://img131.imageshack.us/img131/1480/domek.jpg' alt='domek.jpg'>[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 28.10.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Jeszcze, jeszcze!!!! Wiem, że Wy już wszyscy dawno zapomnieliście o budowie ale tacy na początku drogi czekają na zdjęcia A my właśnie dzisiaj w końcu odebraliśmy warunki zabudowy (trwało to zaledwie 4, 5 miesiąca) Teraz naniesienie projektu i po pozwolenie na budowę Czy to już trwa krócej??????????????? Magda, Wojtek z jakimi kosztami mam się aktualnie liczyć budując Neptunka? Jeśli można to napiszcie mi parę słów na priva Dzięki Pozdrawiam wszystkich Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 01.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 (edytowane) post usunięty... Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 02.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Kaziu przede wszystkim ogromne gratulacje!!! A tak poza tym to pięknie u Was. Jak będziesz miała jakieś zdjęcia na komputerze to ja baaaaaaaardzo chętnie pooglądam. Zaczynam rozglądać się za materiałami i przeraża mnie ten ogrom różności Napiszcie mi proszę jakie ogrzewanie robiliście w kuchni i salonie? Podłogówkę? Wystracza przy tych oknach i powierzchni? Pozdrowienia dla wszystkich Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.11.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 01.10 urodziłam ślicznego chłopca!!!Nie spieszyło mu się na świat, 2 tyg. po terminie. Gratuluję Kasiu Moja Dziewczyny też nie spieszyły się na świat Wika 10 dni po terminie, a Dominika 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Napiszcie mi proszę jakie ogrzewanie robiliście w kuchni i salonie? Podłogówkę? Wystracza przy tych oknach i powierzchni? Pozdrowienia dla wszystkich Kasia Witaj My w kuchni i w salonie mamy głównie podłogówkę. Kaloryfer jest pod schodami i jeden na barku oddzielającym kuchnię i salon. Mi się wydaje że to wystarcza, ja przynajmniej nie marznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 08.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dzięki Magi. Ja chcę na podłodze drewno więc podłogówka w tym momencie by odpadła. Zastanawiamy się nad ogrzewaniem kanałowym albo żeby dać 2 kaloryfery pod oknami na przeciw wejścia i po lewej stronie. Zobaczymy jeszcze. Na razie biegam po salonach z oknami i wymyślam projektantom różne cuda Napiszcie mi proszę jakiej wysokości macie okna wyjściowe na taras? I czy coś z oknami byście radzili? Odległość od podłogi i takie tam..... Buziaki Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.11.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dzięki Magi. Ja chcę na podłodze drewno więc podłogówka w tym momencie by odpadła. Zastanawiamy się nad ogrzewaniem kanałowym albo żeby dać 2 kaloryfery pod oknami na przeciw wejścia i po lewej stronie. Zobaczymy jeszcze. Na razie biegam po salonach z oknami i wymyślam projektantom różne cuda Napiszcie mi proszę jakiej wysokości macie okna wyjściowe na taras? I czy coś z oknami byście radzili? Odległość od podłogi i takie tam..... Buziaki Kasia Wiesz co teraz o ile się orientuję modne jest kładzenie drewna na podłogówkę i podobno daje się to zrobić bez problemu. Wejdź na wątek Nefer http://forum.muratordom.pl/nefer-jazda-po-bandzie-tesciowej-dedykuje,t61157-660.htm Ona ma drewno na podłogówce. Specem od drewna na forum jest Ghost34 i właśnie on robił podłogi u Nefer i u wielu innych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 09.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dzięki MagiOglądałam dechy, które można stosować w podłogówce ale są strasznie drogie. A co do tego linka to tam widziałam to ogrzewanie kanałowe w podłodze. Fajny domek- zawsze marzyłam o antresoli ale w końcu przekonały mnie bardziej swojskie klimaty NeptunkaCzy ktoś jeszcze zaczyna budować na wiosnę????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 10.11.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kazia, gratulacje! Wszystkiego dobrego Synkowi i Tobie! Magi, czy to Twoja corka na zdjeciu!? Jak ten czas leci! Kasik, nie mam podlogowki, wiec nie pomoge ale zycze powodzenia. MagdaWojtek, śliczna elewacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgruszka 12.11.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam wszystkich, stałych bywalców i nowych forumowiczówmy jesteśmy m.in na takim etapie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/32244cdb231a0382.html prawie jak wszyscy dokonaliśmy trochę zmian w projekcie:powiększyliśmy salon kosztem podcienia- zmniejszyliśmy go o 50cm, tym sposobem mamy więcej miejsca na stół przy kuchni, schody będą po L więc jest większy hol, zlikwidowaliśmy małą łazienkę na parterze,zatrzymaliśmy się na dachu bo pogoda jest mało sprzyjająca, ale na ten rok zaplanowaliśmy stan surowy otwarty i chyba się udapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts