Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za pozdrowienia! Robak - napisz co robicie z tym stropem??

Bshena - myśmy tez takie coś wielkiego żółtego zakopali w ziemi , tylko do ekologicznej , przydomowej oczyszczalni ścieków :)

Acha, słuchajcie , pisałam wczoraj z Magi- żyje!! Mieszka u babci, ma wolne na czas przeprowadzki, no i ciężko pracuje: malowanie, przecieranie itd.

A jutro u mnie końcowy montaż schodów , tzn. poreczy i balustrad i obudowy stropu :)

Trzymajcie się!

Mam dwa projekty schodów. Różnią się znacząco ceną. Jedne są z giętym policzkiem i poręczą, drugie proste. Wyglądają mniej więcej tak. Szczegóły nie są dopracowane jeszcze. Zrobimy dwa stopnie zapraszające. Barierka od strony salonu będzie się o jeden stopień wyżej zaczynała.

http://images31.fotosik.pl/51/82a0946ca24ba025.jpg

http://images23.fotosik.pl/116/f7dfc59b4c682958.jpg

Jotulllllllllll hohohohoho A droższych nie było????? hehhe

z tego co wiem to wiekszosc ich wkładów jak to pani w sklepie mi powiedziała sa do palenia okazyjnie... tak dla ozdoby ,ceny powalajace a materiał do kitu.nie wiem ale jak ogladałam wkład to kosztował gruba kase a wkład nie był nawet żeliwny!!!!!! czyli rzeczywiście chyba bardziej do ozdoby.Przy moim paleniu szlag by go trafił po roku!

Ja mam wkład Dovre. i jestem zadowolona.wydajnosc jego jest ogromna w salonie jak rozpale tak ostro to nie da sie wysiedziec, nawet przy stole w jadalni,a na półpiętrze to az w nogi gorąco.To sie nagadałam

A co do tego pieca kaflowego to BRZYDKI mi sie nie podoba... No co nie musi przeciez prawda?ja wole prosto same wiecie najlepiej.Jak ktoś lubi taki styl to brać!wszystko zależy od stylu jaki bedzie utrzymany w domu,bo same przyznacie ze taki piec nie pasuje do moich wnetrz?Ale tu na zdjeciu wygląda ładnie i pasuje do reszty.... ja tak sie zastanawiam kobiety!! jak to bedzie w praktyce ...kominek pomiedzy oknami? jesli macie zamiar miec firany czy cos takiego, to beda ciągle sie kołysać od powietrza z kratek,a temperatura ciekawe jaki wpływ bedzie miala na okna, nie wiem nie znam sie ale tak sobie mysle.......

A Dana !!! mnie? mnie w łeb? już wstaje i pędze ,zawrócę paczke z wirówką !!!! :lol: :lol: