Bshena 25.11.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 To jeszcze Was pomęczę pytaniami: a ile zostawiacie "niepalnej" podłogi przed kominkiem? Z tego Co widzę, to Jaszczurka jest w tym względzie minimalistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 25.11.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 To jeszcze Was pomęczę pytaniami: a ile zostawiacie "niepalnej" podłogi przed kominkiem? Z tego Co widzę, to Jaszczurka jest w tym względzie minimalistką No tak heheh , a po co wiecej? naprawde tyle wystarczy... gdybym miala kominek otwarty to wtedy bym dała przynajmniej 1m! a tak........ i taniej było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 25.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Hmm... mieszkałam w dzieciństwie w domku z prawdziwym piecem i prawdziwą kuchnią węglową i kurczę, strefa rażenia iskierkami na podłodze była spora. Pewnie dużo jeszcze zależy od wrodzonej zgrabności ruchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 25.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Przecież po to jest szyba!!!!!!!! zreszta ja mam tak jak mam i jest ok,zaden panel nie jest uszkodzony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 25.11.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Jaszczurka!! Ty niespokojny duchu! Nie możesz w miejscu usiedziec! Ale to dobrze Dzięki Tobie wiemy co się dzieje u forumowych ciotek Magi, do Twojego Neptunka to już wprowadzac się można! Jak już są kolorki na ścianach, to można powiedziec, że prawie niczego więcej nie trzeba DANA! KIEDY FOTY???! Liskiew, my nie mamy metalowych heb, konstrukcję dachu trzeba było przeprojektowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 26.11.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ola!!!! ja tak przy okazji zajechałam ale bardzo sie cieszę,Madzia to moja 1forumowa koleżanka poznana na zywo! 1 i jedyna ktora mnie odwiedziła,jak miałam jej nie odwiedzić ,skoro byłam nieopodal Ciebie też odwiedze,spokojnie.... heheh niech tylko mój mąż coś bedzie mial do załatwienia nieopodal Ciebie hihihihii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 26.11.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cześć Dziewczyny! Nie wklejam fotek , bo nadal nie mam frontów, nie mam kompletnych schodów... I jestem wściekła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 26.11.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ola!!!! ja tak przy okazji zajechałam ale bardzo sie cieszę,Madzia to moja 1forumowa koleżanka poznana na zywo! 1 i jedyna ktora mnie odwiedziła,jak miałam jej nie odwiedzić ,skoro byłam nieopodal Ciebie też odwiedze,spokojnie.... heheh niech tylko mój mąż coś bedzie mial do załatwienia nieopodal Ciebie hihihihii haha, zapraszam!! tylko tak najwcześniej od wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 26.11.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cześć Dziewczyny! Nie wklejam fotek , bo nadal nie mam frontów, nie mam kompletnych schodów... I jestem wściekła!!! Danusiu, nie wściekaj się.. Najważniejsze, że mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 26.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cześć Dziewczyny! Nie wklejam fotek , bo nadal nie mam frontów, nie mam kompletnych schodów... I jestem wściekła!!! Danusia!!! a wirówka??? jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 26.11.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Wirówka jest! Nie wiem , czy będę umiała się nią posługiwać:))Jak się nauczę to zamieścimy fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 26.11.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 tak to było u nas: tutaj kawałek mojej wizji łazienki - po obu stronach ścianki duże zlewy, jakieś kinkiety nad nimi , na wprost ścianki, po prawej stronie od wejścia- kibelek i bidet http://images33.fotosik.pl/59/d1bc7d21a6c8a368med.jpg pokój nad garażem (+garderoba): http://images34.fotosik.pl/58/21940508a2f691d2med.jpg pokój nad kuchnią: http://images32.fotosik.pl/58/a9de28252f70b468med.jpg salon: http://images34.fotosik.pl/58/ed5f18a515b91047med.jpg http://images34.fotosik.pl/58/05dfc1d35f05d72emed.jpg no i wreszcie nasza brama : http://images33.fotosik.pl/59/7b31b3773f233994med.jpg Teraz są posadzki, robi się ten nasz Neptun coraz bardziej domowy pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 27.11.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 OLO- super!!! Podłogówkę masz rozłożoną świetnie! To ze zdjęć wynika,że dałaś podłogówkę w całym domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 27.11.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 OLO- super!!! Podłogówkę masz rozłożoną świetnie! To ze zdjęć wynika,że dałaś podłogówkę w całym domu?? Tak, tylko ,że nie mozna-nie powinno sie spać w pomieszczeniach gdzie jest takie ogrzewanie-dlatego z reguły nie robi się w sypialniach takiego ogrzewania..... tym bardziej że omija sie miejsca w których stoi wiekszy mebel...tudzież łózko ...Grzejnik daje o tyle komfort,że przykręcasz sobie i jest chłodniej w pomieszczeniu,czyli do spania. My z mężem do późna siedziemy w salonie i nie wyobrazam sobie siedzieć tam gdy temperatura jest poniżej 19stopni -bo tak piec sie przestawia na noc...,albo odwrotnie spać gdy jest powyzej 20...czyli nasze dzieci ktore chodza spać wczesniej...Ola, jak macie to rozwiązane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 27.11.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 każde pomieszczenie ma osobne obiegi, można zawsze przykręcić albo zupełnie odłączyć. W sypialni ja prawie nigdy nie mam włączonego ogrzewania, no chyba że zima stulecia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 27.11.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witam !!! Niebawem (czyli na wiosnę) rozpoczynamy budowę neptunka! Oczywiście projekt jest najfajniejszy na świecie . Superowki jest tu (na waszym forum) klimacik, mam nadzieję, że nas przyjmiecie do waszego grona "neptonowiczów" nio i mam nadzieję że możemy liczyć na wskazówki i podpowiedzi(doświadczenie). Domek będziemy budowali w Dębem nad zalewem Zegrzyńskim(Czyli niedaleko Magi). Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 27.11.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witaj tomy-s w naszym gronie! Ech, znowu gdzieś pod Warszawą... Ciekawe kiedy wreszcie ktoś wybuduje Neptunka niedaleko mnie???:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 27.11.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 witaj tomy-s! oczywiście, że możesz na nas liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 27.11.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ciiii, uwaga : montują u mnie fronty w kuchni , ale sądząc po tempie , to nie wiem,czy skończą dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 27.11.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witaj tomy-s! powodzenia i wytrwałości!Ciekawe, w którą stronę Ty rozciągniesz Neptuna, haha! Czy ktoś z Was Chlopaki i Dziewczyny miał chwile załamania i miał ochotę... sprzedać dom w stanie surowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts