Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

[bshena.... ja sie nie naśmiewam jak już to uśmiecham :lol: :lol:

wiem wiem ze trzeba samemu pilnowac,kazdy z nas wie! teraz bym stała dzien i noc i patrzyla na łapy.....po budowie 1 domu człowiem jest duuuuuużo mądrzejszy

3dom bedzie idealny! na szczescie ja go nigdy budować nie będę! moje nerwy nie wytrzymałyby tego :lol: :lol:

Witajcie,

kolejny Neptunek w trakcie budowy :)

jesteśmy stałymi obserwatorami tego wspaniałego forum i wiele zdjęć i postów pomogło nam zobaczyć jak neptunek wygląda u was i jakie macie problemy, w tej chwili jak widać na zdjeciu mimo ciężkiej pogody próbujemy ukończyć dach w tej chwili głowimy się nad kolorem desek okapowych które kończą dach ...jaki kolor...!!!????

a jaki kolor rynny skoro dach mamy ciemny brąz....a okna mamy zamówione w takim kolorze

urzędowski-d3

http://www.adex.nazwa.pl/foto/D3.jpg

i wydaje się ze te deski powinny być w zbliżonym kolorze do okien....

dzięki i pozdrawiamy

Gosia i marek

nasz dom tychy 29.11.2007

http://www.adex.nazwa.pl/foto/nept1.jpg :roll: :p :p :lol:

Witam !!! :D Niebawem (czyli na wiosnę) rozpoczynamy budowę neptunka! Oczywiście projekt jest najfajniejszy na świecie :lol: . Superowki jest tu (na waszym forum) klimacik, mam nadzieję, że nas przyjmiecie do waszego grona "neptonowiczów" nio i mam nadzieję że możemy liczyć na wskazówki i podpowiedzi(doświadczenie).

Domek będziemy budowali w Dębem nad zalewem Zegrzyńskim(Czyli niedaleko Magi).

Pozdrowionka

Witaj tomy-s

Bardzo się cieszę z kolejnego Neptunka i to jeszcze w sąsiedztwie :lol: :lol: :lol:

W razie co to serdecznie zapraszam :lol: :lol: :lol:

A teraz witam wszystkich i oto najnowsze wieści z placu boju :lol: :lol: :lol:

Po pierwsze jutro PRZEPROWADZKA,

Po drugie w moim domu jest taki syf, że nie wiem jak to będzie,

Po trzecie mam schody (jutro będą lakierowane),

Po czwarte mam podłogi, tzn. panele i deskę w salonie,

Po piąte mam obrobione do końca drzwi i pomontowane klamki,

Po szóste kuchnia się robi,

Po siódme nie mam żadnych mebli i nie wszystkie ośiwtlenie,

Po ósme mam błoto po kostki

ITD ITD

a najważniejsze, że od jutra w końcu u siebie :lol: :lol: :lol:

Może w tygodniu wrzucę jakieś fotki.

Pozdrawiam i całuję wszystkich.

Witajcie Julius! Napiszcie o swoich zmianach.

Madzia - dużo sił na przeprowadzkę!

A ja kuchnię mam skończoną, schody też są , dzisiaj jeszcze jakaś przecierka na stropie , bo jak przyszła obudowa stropu to okazało się,że jest nierówno.W niedzielę mam zjazd rodzinny, 18-stka Mateusza, więc po niedzieli już zajmę się fotkami i powklejam.Może mnie jeszcze nie zabijecie! :) :)

Pozdrawiam wszystkich!

Witaj tomy-s

Bardzo się cieszę z kolejnego Neptunka i to jeszcze w sąsiedztwie :lol: :lol: :lol:

W razie co to serdecznie zapraszam

Dzięki za zaproszenie bardzo chcielibyśmy zobaczyć neptuna na żywo przed rozpoczęciem budowy! Także napewno kiedyś napewno tam zawitamy. w koncu po drodze ten Stanisławów z Bródna do Dębego.

Mam pytanko jak wstawić avatarka?[/code]

...nio i jeszcze jak takie ładne cytaty w ramkach robić

No wlaśnie:) jeżeli chcesz odpowiedzieć na czyjś post, to po prawej stronie jego postu jest cytuj- klikasz w to i na to co Ci się pokaże na końcu klikasz w enter i potem piszesz swój tekst. Próbuj! :) :) A adres awatarka trzeba wstawić w swój profil.

...nio i jeszcze jak takie ładne cytaty w ramkach robić

No wlaśnie:) jeżeli chcesz odpowiedzieć na czyjś post, to po prawej stronie jego postu jest cytuj- klikasz w to i na to co Ci się pokaże na końcu klikasz w enter i potem piszesz swój tekst. Próbuj! :) :) A adres awatarka trzeba wstawić w swój profil.

próba cytatu