dundela 28.11.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 ojojoj nikt nie pochwalił mojej bramy OLO! PRZEPRASZAM- ale tak skupiłam się na Twojej podłogówce ,że nie wspomniałam o bramie...NAJWSPANIALSZA BRAMA NA SWIECIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 28.11.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Driver, witaj w klubie, tych co budują bez zmian w projekcie Śliczny projekt, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 28.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 ojojoj nikt nie pochwalił mojej bramy OLO! PRZEPRASZAM- ale tak skupiłam się na Twojej podłogówce ,że nie wspomniałam o bramie...NAJWSPANIALSZA BRAMA NA SWIECIE dziękuję Dana! ale Ty mnie nie czaruj, tylko dawaj foty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 28.11.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Dundela, no pochwal się kuchnią !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 28.11.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Driver, witaj w klubie, tych co budują bez zmian w projekcie Śliczny projekt, prawda? to jest nas już trzy sztuki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 28.11.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Bshena vel''kierownik budowy'' Buźka Nie śmiej się tak, kierownik budowy czasami coś przeoczy, albo ma za duże zaufanie do wykonawców i trzeba potem np. cały dzień rąbać wylewkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 28.11.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A swoją drogą to żałuję, że w swoim czasie nie przeczytałam jakiegoś porządnego poradnika budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 29.11.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Zgadzam się trzeba pilnować osobiście bo to nigdy nic nie wiadomo. A czy są jakiś poradniki jak budować dom bez stresu? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 29.11.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 [bshena.... ja sie nie naśmiewam jak już to uśmiecham wiem wiem ze trzeba samemu pilnowac,kazdy z nas wie! teraz bym stała dzien i noc i patrzyla na łapy.....po budowie 1 domu człowiem jest duuuuuużo mądrzejszy 3dom bedzie idealny! na szczescie ja go nigdy budować nie będę! moje nerwy nie wytrzymałyby tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julius 29.11.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witajcie, kolejny Neptunek w trakcie budowy jesteśmy stałymi obserwatorami tego wspaniałego forum i wiele zdjęć i postów pomogło nam zobaczyć jak neptunek wygląda u was i jakie macie problemy, w tej chwili jak widać na zdjeciu mimo ciężkiej pogody próbujemy ukończyć dach w tej chwili głowimy się nad kolorem desek okapowych które kończą dach ...jaki kolor...!!!???? a jaki kolor rynny skoro dach mamy ciemny brąz....a okna mamy zamówione w takim kolorze urzędowski-d3 http://www.adex.nazwa.pl/foto/D3.jpg i wydaje się ze te deski powinny być w zbliżonym kolorze do okien.... dzięki i pozdrawiamy Gosia i marek nasz dom tychy 29.11.2007 http://www.adex.nazwa.pl/foto/nept1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.11.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam !!! Niebawem (czyli na wiosnę) rozpoczynamy budowę neptunka! Oczywiście projekt jest najfajniejszy na świecie . Superowki jest tu (na waszym forum) klimacik, mam nadzieję, że nas przyjmiecie do waszego grona "neptonowiczów" nio i mam nadzieję że możemy liczyć na wskazówki i podpowiedzi(doświadczenie). Domek będziemy budowali w Dębem nad zalewem Zegrzyńskim(Czyli niedaleko Magi). Pozdrowionka Witaj tomy-s Bardzo się cieszę z kolejnego Neptunka i to jeszcze w sąsiedztwie W razie co to serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.11.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A teraz witam wszystkich i oto najnowsze wieści z placu boju Po pierwsze jutro PRZEPROWADZKA, Po drugie w moim domu jest taki syf, że nie wiem jak to będzie, Po trzecie mam schody (jutro będą lakierowane), Po czwarte mam podłogi, tzn. panele i deskę w salonie, Po piąte mam obrobione do końca drzwi i pomontowane klamki, Po szóste kuchnia się robi, Po siódme nie mam żadnych mebli i nie wszystkie ośiwtlenie, Po ósme mam błoto po kostki ITD ITD a najważniejsze, że od jutra w końcu u siebie Może w tygodniu wrzucę jakieś fotki. Pozdrawiam i całuję wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 30.11.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Julius (Gosia i Marek)! Witajcie na naszym Neptunkowym forum Napiszcie coś więcej - czy robiliście jakieś zmiany w Neptunku (jakie??) no i czemu tak długo się nie odzywaliście? oj nieładnie (acha-piękne niebo nad pięknym Neptunem..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 30.11.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Magi!!! SUPER! Trzymam kciuki za udaną przeprowadzkę! No i oczywiście z niecierpliwością czekamy na zdjęcia! Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 30.11.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Julius, jeśli chodzi o kolor rynien, to my dopasowywaliśmy do dachu. Jeździliśmy po sklepach z dachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 30.11.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witajcie Julius! Napiszcie o swoich zmianach. Madzia - dużo sił na przeprowadzkę! A ja kuchnię mam skończoną, schody też są , dzisiaj jeszcze jakaś przecierka na stropie , bo jak przyszła obudowa stropu to okazało się,że jest nierówno.W niedzielę mam zjazd rodzinny, 18-stka Mateusza, więc po niedzieli już zajmę się fotkami i powklejam.Może mnie jeszcze nie zabijecie! Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 30.11.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witaj tomy-s Bardzo się cieszę z kolejnego Neptunka i to jeszcze w sąsiedztwie W razie co to serdecznie zapraszam Dzięki za zaproszenie bardzo chcielibyśmy zobaczyć neptuna na żywo przed rozpoczęciem budowy! Także napewno kiedyś napewno tam zawitamy. w koncu po drodze ten Stanisławów z Bródna do Dębego. Mam pytanko jak wstawić avatarka?[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 30.11.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ...nio i jeszcze jak takie ładne cytaty w ramkach robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 30.11.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ...nio i jeszcze jak takie ładne cytaty w ramkach robić No wlaśnie:) jeżeli chcesz odpowiedzieć na czyjś post, to po prawej stronie jego postu jest cytuj- klikasz w to i na to co Ci się pokaże na końcu klikasz w enter i potem piszesz swój tekst. Próbuj! A adres awatarka trzeba wstawić w swój profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 30.11.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ...nio i jeszcze jak takie ładne cytaty w ramkach robić No wlaśnie:) jeżeli chcesz odpowiedzieć na czyjś post, to po prawej stronie jego postu jest cytuj- klikasz w to i na to co Ci się pokaże na końcu klikasz w enter i potem piszesz swój tekst. Próbuj! A adres awatarka trzeba wstawić w swój profil. próba cytatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts