tomy-s 30.11.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a co do avatarka to wstawiam adres z dysku i próbowałem też z fotosik pl a na profilu w forum muratora pisało że niepoprawny adres to kurde już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 30.11.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a to moja działka z lotu plaka: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/876d68061083373e.html te małe czerwone kreski bliżej zalewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 30.11.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 dzięki dundela jakoś się udało z tymi cytatami jeszcze jak wstawiać zdjęcia w forumku tzn miniuaturki a nie linki do stronek na których są zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julius 30.11.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Julius (Gosia i Marek)! Witajcie na naszym Neptunkowym forum Napiszcie coś więcej - czy robiliście jakieś zmiany w Neptunku (jakie??) no i czemu tak długo się nie odzywaliście? oj nieładnie (acha-piękne niebo nad pięknym Neptunem..) Witam! nasze zmiany w neptunku nie są duże, powiększyliśmy garaż na szerokość dwóch samochodów i przenieśliśmy kominek na ścianę miedzy salonem a pokojem, zostawiliśmy salon w takim rozmiarze jak jest w projekcie i trochę żałuję bo teraz widzę ze jest trochę mały...ale tyle nam do szczęścia wystarczy.... Trzecia zmiana to podnisienie ścianki kolankowej o jeden pustak. co do odzywania się jakoś tak wyszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 30.11.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 dzięki dundela jakoś się udało z tymi cytatami jeszcze jak wstawiać zdjęcia w forumku tzn miniuaturki a nie linki do stronek na których są zdjęcia Tomy-s, bardzo proszę przestudiować forum , parę stron wcześniej jest mój dokładny instruktaż dotyczący wklejania zdjęć. I znalazłam - na stronie 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 30.11.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witaj Julius!!!!!!!!!!!!!!! w końcu sie coś dzieje na Naszym Forum!!!!! Tak właśnie patrze że Wasz Neptun jakis długi... pokaz go od przodu Madzia-dasz rade!!!!!!!! Dana-ja tez bym nie umiała wstawić avatarka po takim instruktarzu heheh Julius najlepiej to podaj hasło do logowania ja wstawie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 30.11.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Julius no ale przeciez masz avatarka, jakos go musiales przeciez wstawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 30.11.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Julius no ale przeciez masz avatarka, jakos go musiales przeciez wstawic? Ale jestem zakręcona to nie ty JULIUS HAHAHA SORRY TOMY-S TO DO CIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julius 30.11.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Tak właśnie patrze że Wasz Neptun jakis długi... pokaz go od przodu Wydaje się bo garaż jest dwustanowiskowy, wiec go trochę wyciągnęło. http://www.adex.nazwa.pl/foto/nept2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beesik 01.12.2007 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Hello wszystkim daawno mnie nie było i pewnie często nie będę zaglądał, ale pytacie o fotki, więc polecam: http://beesik.fotosik.pl Pozdrowienia dla wszystkich wytrwałych neptunowiczów !!! aaa... i mieszka się wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 01.12.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Hello wszystkim daawno mnie nie było i pewnie często nie będę zaglądał, ale pytacie o fotki, więc polecam: http://beesik.fotosik.pl Pozdrowienia dla wszystkich wytrwałych neptunowiczów !!! aaa... i mieszka się wspaniale Witaj beesik!! Co tu dużo pisac.. po prostu PIĘKNY jest Twój Neptun!!! Beesik, nie daj się prosic i wrzuc jeszcze parę zdjęc, szczególnie zależy mi na schodach (tych frontowych), plisss (bo tam kawałek samochód zasłania...) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 01.12.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 fajnie, że doszli "nowi" i odezwali się "starzy" Bonia!!, gdzie TY się podziałaś?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.12.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Besik no w końcu, nie bądź taki skromny i wklej więcej zdjęć ,schodów np...(ja juz widzialam,no ale reszta...) Przede wszystkim chcialam Ci powiedzieć że macie pięknie zroiona elewacje!!!!pieknie, powiedz co to jest? bo na klinkier nie wyglada,tylko prosze Cie nie za rok,a teraz Dana dzis imrezuje, wiec nie zawracajmy jej dziś głowy,pijana pewnie........... Buziaki dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.12.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Co za ciszzzzzzza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 03.12.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 żeby nie było tak szaro, to wkleje cos .....właśnie co to bedzie..? w każdym razie tu ma stać lampa ogrodowa!hehe http://images23.fotosik.pl/120/564a821457311c85m.jpg a to pierwsze drzewka w naszym ogrodzie! Abyły takie duże w doniczkach ,pocieszam sie tym ,że to chyba najszybciej rosnace iglaczki http://images31.fotosik.pl/67/c1199918927f4cd9m.jpg u sąsiada po 4latach są wyższe od płota ! http://images28.fotosik.pl/121/70e75a4e4597714em.jpg nic mi wiecej nie potrzeba jeszcze tylko ogród...ech:)(kolorowy oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 03.12.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 [i jeszcze cos ...tak bym chciała wykończyc elewacje Neptunka...cały środek domku, włacznie z podcieniem.... Magi pewnie zna ten domek http://images33.fotosik.pl/67/8686ec78e1f3033bm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julius 03.12.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 [i jeszcze cos ...tak bym chciała wykończyc elewacje Neptunka...cały środek domku, włacznie z podcieniem.... dużo klinkierówki , my mamy zamiar obkleić go piaskowcem naturalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 03.12.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 [i jeszcze cos ...tak bym chciała wykończyc elewacje Neptunka...cały środek domku, włacznie z podcieniem.... dużo klinkierówki , my mamy zamiar obkleić go piaskowcem naturalnym duzo... czyli co..brzydko? ja gdybym miala kasy jak lodu (chociaż tego też nie mam) to bym obłożyła całego Neptunka!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 03.12.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Tomaszuuuu........ prosze bardzo Polecam się na przyszłość zmień hasło, żeby nie było na mnie........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 03.12.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ja gdybym miala kasy jak lodu (chociaż tego też nie mam) to bym obłożyła całego Neptunka!!!!!!! Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts