Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Julius (Gosia i Marek)! Witajcie na naszym Neptunkowym forum :)

Napiszcie coś więcej - czy robiliście jakieś zmiany w Neptunku (jakie??) no i czemu tak długo się nie odzywaliście? oj nieładnie :roll: (acha-piękne niebo nad pięknym Neptunem..)

Witam!

nasze zmiany w neptunku nie są duże, powiększyliśmy garaż na szerokość dwóch samochodów i przenieśliśmy kominek na ścianę miedzy salonem a pokojem, zostawiliśmy salon w takim rozmiarze jak jest w projekcie i trochę żałuję bo teraz widzę ze jest trochę mały...ale tyle nam do szczęścia wystarczy.... Trzecia zmiana to podnisienie ścianki kolankowej o jeden pustak.

co do odzywania się jakoś tak wyszło.... :oops:

dzięki dundela jakoś się udało z tymi cytatami jeszcze jak wstawiać zdjęcia w forumku tzn miniuaturki a nie linki do stronek na których są zdjęcia

8)

Tomy-s, bardzo proszę przestudiować forum , parę stron wcześniej jest mój dokładny instruktaż dotyczący wklejania zdjęć. :) :) :) I znalazłam - na stronie 24 :D :D :D

Witaj Julius!!!!!!!!!!!!!!!

w końcu sie coś dzieje na Naszym Forum!!!!!

Tak właśnie patrze że Wasz Neptun jakis długi... pokaz go od przodu :lol:

Madzia-dasz rade!!!!!!!!

Dana-ja tez bym nie umiała wstawić avatarka po takim instruktarzu heheh

Julius najlepiej to podaj hasło do logowania ja wstawie hehe

Hello wszystkim

:D

daawno mnie nie było i pewnie często nie będę zaglądał, ale pytacie o fotki, więc polecam:

http://beesik.fotosik.pl

Pozdrowienia dla wszystkich wytrwałych neptunowiczów !!!

aaa... i mieszka się wspaniale :lol:

Witaj beesik!! Co tu dużo pisac.. po prostu PIĘKNY jest Twój Neptun!!! Beesik, nie daj się prosic i wrzuc jeszcze parę zdjęc, szczególnie zależy mi na schodach (tych frontowych), plisss (bo tam kawałek samochód zasłania...)

pozdrawiam

Besik no w końcu, nie bądź taki skromny i wklej więcej zdjęć ,schodów np...(ja juz widzialam,no ale reszta...)

Przede wszystkim chcialam Ci powiedzieć że macie pięknie zroiona elewacje!!!!pieknie, powiedz co to jest? bo na klinkier nie wyglada,tylko prosze Cie nie za rok,a teraz :lol: :lol:

Dana dzis imrezuje, wiec nie zawracajmy jej dziś głowy,pijana pewnie........... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Buziaki dla Wszystkich

żeby nie było tak szaro, to wkleje cos .....właśnie co to bedzie..? w każdym razie tu ma stać lampa ogrodowa!hehe

http://images23.fotosik.pl/120/564a821457311c85m.jpg

a to pierwsze drzewka w naszym ogrodzie! Abyły takie duże w doniczkach :cry: :cry: ,pocieszam sie tym ,że to chyba najszybciej rosnace iglaczki :lol: :lol:

http://images31.fotosik.pl/67/c1199918927f4cd9m.jpg

u sąsiada po 4latach są wyższe od płota !

http://images28.fotosik.pl/121/70e75a4e4597714em.jpg

nic mi wiecej nie potrzeba jeszcze tylko ogród...ech:)(kolorowy oczywiscie)

[i jeszcze cos ...tak bym chciała wykończyc elewacje Neptunka...cały środek domku, włacznie z podcieniem....

dużo klinkierówki :o , my mamy zamiar obkleić go piaskowcem naturalnym

duzo... czyli co..brzydko? ja gdybym miala kasy jak lodu (chociaż tego też nie mam) to bym obłożyła całego Neptunka!!!!!!! :roll: :roll: