Julius 03.12.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 mi bardziej podoba się coś takiego )) coś w tym rodzaju http://flexstone.pl/big_elewacje/015.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 03.12.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Też ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 03.12.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Jaszczurka, jaka u Ciebie zielona trawka i drzewka zielone rosną!!! U mnie ogródek też pomału nabiera kształtów. Na razie wstępnie wyrównaliśmy teren, a pożytku z tego tyle, że po ostatnich śniegach i deszczach, chodzić możemy tylko wokół domku. Reszta działki, to zdradliwe, grząskie bagno, które wciąga nas po kolana a dzieciaki to póki co, nie mają w ogóle tam wstępu: http://images32.fotosik.pl/68/8e2592b096c85040.jpg http://images33.fotosik.pl/68/1f6456577a655d27.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 03.12.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Mamy już własne ognisko domowe http://images30.fotosik.pl/121/6d8243d42b300d9cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 04.12.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Sylwia wielkie dzięki za avatarka Julius: mi też bardzo sie podoba ale to kurde dużo kasy trzeba mieć. My już sobie czekamy na projekcik .. może dziś przyjdzie pocztą... a potem to jeszcze kilka przeróbek nio i do gminy itd... (mam nadzieję że sprawnie to pójdzie)... a wiosną pierwszy szpadel......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.12.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 [tomy-s prosze bardzo to pierwszy model shl-ki?hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julius 04.12.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witam, pytanie do tych , którzy już to mają za sobą. Jak widać jesteśmy przed kładzeniem dachówki. W projekcie Neptunka są cztery piony kanalizacyjne zakończone kominkiem dachówkowym. Jak pewnie wiecie jest to baaardzo droga dachówka. Do tego dojdzie pewnie jeszcze odprowadzenie oparów z okapu w kuchni, czyli kolejny kominek. Jak Wy to rozwiązaliście? Kupić pięć kominów i płakać, czy kombinować? Tylko jak? Julius: mi też bardzo sie podoba ale to kurde dużo kasy trzeba mieć. Zależy jak na to spojrzeć. Nie mam zamiaru obkładać całego domu, a tylko kominy, wejście (słup) i dodatki wokół okien (ewentualnie cokół). Reszta w tynku. Liczyłem, że pójdzie na to jakieś 10m2 może mniej.. Koszt metra to około 288zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.12.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Zależy jak na to spojrzeć. Nie mam zamiaru obkładać całego domu, a tylko kominy, wejście (słup) i dodatki wokół okien (ewentualnie cokół). Reszta w tynku. Liczyłem, że pójdzie na to jakieś 10m2 może mniej.. Koszt metra to około 288zł. ILE?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 05.12.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Witajcie! A szczególnie witam beesika- pozdrawiam wraz z żonką! I zupełnie nie rozumiem, dlaczego się nie odzywasz??Również proszę o fotki z wewnątrz Kochani- przeżyłam 18-stkę Mateusza, było bardzo miło. Od brata męża - czyli od mojego ulubionego szwagierka Przemka ( Przemcio z rodzinka - pozdrowionka)mój syneczek Mateusz dostał super tort - - płaskorzeźbę DODY z uwypukleniem wiadomych kształtów Mówię Wam - SUPER !!! Rozłożyło mnie trochę przeziębienie ,ale w tym tygodniu już wezmę się za zdjęcia i powklejam. Tortu również . Wreszcie mam już trochę spokoju w domu od różnistych fachowców.: Kuchnia skończona , schody też , nawet zdążyli przykleić listwy łączące panele z kaflami Jeżeli chcecie jakieś zdjęcia szczególne to piszcie , bo już sama nie wiem co wklejać. Pozdrowionka dla wszystkich!!! Bshena- gratuluje ogniska domowego! OLO - co u Ciebie? A czy wiecie czy Madzia przeżyła przeprowadzkę??? Jaszczurzyco!!!!!!- dlaczego się do mnie nie odzywasz??? Bonia- hello!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 05.12.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Droga Jaszczureczko co do mojego motorku to blisko blisko to jest jeden z pierwszych modei WSK mam wielki sentyment do niego bo od podstaw sam go odrestaurowałem . Dziś odbieram projekt bo już awizo dostałem więc pędzę na pocztę niebawem i juuuużżż mam projekcik. Bshena: ognisko domowe najważniejsze fajnie już macię zazdroszczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 05.12.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Tomy-s ... nie udało mi sie heheh bo to jest tak... wsk-a i shl-ka sa tak podobne do siebie ze ciezko odróżnic,mąż mnie wprowadził w bład, choc najpierw powiedzial ze to wsk-a. ale zmyliły go teleskopy czy co to za ustrojstwo jest maja 1 shl-ki. łeeeeeeeee TAM ! i tak czadowy ,z Danusią do pary was!!!!!! hehehDANUCHA JA O TOBIE?!!!!!!!!!!!!!! żE NIBY ZAPOMNIAłAM?????O żEBYś TY W żMIJE CZARNą SIE ZAMIENIłA!!!!!! heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 05.12.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Sylwuś ciesze się że Ci się podoba!!! ; a Danusia też jest fanką staroci? to superowo. ...... nio widziałem jakieś fajne autko na zdjęciach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 05.12.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Sylwuś ciesze się że Ci się podoba!!! ; a Danusia też jest fanką staroci? to superowo. ...... nio widziałem jakieś fajne autko na zdjęciach..... No staruszka ...nawet jeździłam!!!!!!! samochód zakonnicyz filmu Louis'a de'fines czy jak tam go zwą... a ja -powiedzmy ja... został się u nas w rodzinie stary Simson Avo...z wózkiem,pamiętam jak woził nas tato ech............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.12.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Witajcie Kochani Oto pierwszy post napisany z mojego Neptunka Dana przeprowadzkę przeżyłam bez większych problemów, poszło nam sprawnie. Najgorsze było to, że w piątek zamieszkaliśmy a ekipa od schodów wyjechała dopiero w niedzielę rano i my musieliśmy się odnaleźć w tym pyle bleeeeee Jutro w końcu ma się pojawić pan elektryk pozakładać do końca kontakty bo te przedłużacze, to mnie przy życiu trzymają Kolorki na ściny się kładą. Kuchnia prawie gotowa no i jest coraz lepiej. Może jutro wrzucę jakieś foty jak znajdę kabelek Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 06.12.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Magi!Gratuluję przeprowadzki! Super, że masz internet w Neptunku, tylko znajdź ten kabelek Magi! Strasznie jestem ciekawa Dundelka, u nas tynki schną, na razie nic szczególnego się nie dzieje. Dawaj chociaż tego torta! Bshena, podziwiam porządeczek na Waszej budowie! Beesik!!!!, cały czas czekam na te schody. Na dniach mają u nas robić i jeszcze nie mam ostatecznej koncepcji. Twoje zdjęcia bardzo by mi pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 06.12.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Acha! słuchajcie (pewnie wiecie, ale nic nie zaszkodzi przypomnieć) - szczególnie do tych, co jeszcze nie mieszkają i całą wykończeniówkę mają przed sobą- do końca grudnia trzeba kupować co się da. Tylko z tych faktur będzie można odliczyć vat. Wstępnie obliczyłam, że my odzyskamy z tych faktur co mamy ok. 14 tys. Faktury z grudnia będzie można rozliczyć jeszcze w przyszłym roku. Inwestycja nie musi być zakończona. Kafle, armaturę itp. mieliśmy kupować w styczniu/lutym, ale szkoda tego vatu. Więc w sobotę wybieram się na zakupy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 06.12.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 MAM PROJEKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 06.12.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 MAM PROJEKT Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 06.12.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 MAM PROJEKT Gratulacje!! Ja też!!!!!!!!1 to teraz sie trzymaj -kieszeni i sciany.. nie raz bedzie Wam potrzebna Ola szalej po sklepach do bólu............ Madzia jeszcze troszke i po wszystkim,bedziesz sie juz tylko releksować przy kominku...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 06.12.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Kochani- troche Was przetrzymałam ,ale dzisiaj wkleje parę fotek.Zacznę chyba od tortu urodzinowego Mateusza http://images31.fotosik.pl/71/1bfaded34dc21603m.jpg http://images23.fotosik.pl/122/31e9e8c1246874a0m.jpg I jak Wam się podoba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts