dundela 08.12.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dundela, no doczekaliśmy się w końcu obrazków, ślicznie!!! Cudowna wanna i piękne drzwi wejściowe! Ale zupełnie nie mogę się połapać w "kąciku wiatrołap, gabinet, kotłownia i wc". Bshena! wyobraź sobie tak: projekt w wersji podstawowej, stoisz tyłem do salonu, po lewej stronie drzwi do wiatrołapu, następnie gabinet, kotłownia i po prawej wc. Pamietasz,że ja nie mam garażu i to wszystko znajduje się na powierzchni garażu. A właśnie wczoraj zalaliśmy fundament do garazu wolnostojacego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 08.12.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 http://images2.fotosik.pl/211/d4c25b6d63e26dd8m.jpg Macie dziewczyny plan całego parteru i działajcie! Pozwoliłam sobie zacytować Dundele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 08.12.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 http://images2.fotosik.pl/211/d4c25b6d63e26dd8m.jpg Macie dziewczyny plan całego parteru i działajcie! Pozwoliłam sobie zacytować Dundele Kazia ,weź nie pokazuj mi tego planu!!!!!!! ile ta żmija mnie nadusiła łoo Boshe! do dziś nie moge się pozbierać,ale teraz to z wrażenia, jak pieknie sie urządziła Moja Danucha! te noce nieprzespane,sny o garderobach! 1 dla Nikoli, 2 dla Karoli, 3 dla Matiego, 4 dla żmiji, i jeszcze jakie wymagania!!!!!!!!!!! Drugi raz z Danuchą się nie buduję,nie wytrzymam! Teraz za karę musi mnie gościć i pyszne zupki gotować, A CO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 08.12.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 http://images2.fotosik.pl/211/d4c25b6d63e26dd8m.jpg Macie dziewczyny plan całego parteru i działajcie! Pozwoliłam sobie zacytować Dundele Kazia ,weź nie pokazuj mi tego planu!!!!!!! ile ta żmija mnie nadusiła łoo Boshe! do dziś nie moge się pozbierać,ale teraz to z wrażenia, jak pieknie sie urządziła Moja Danucha! te noce nieprzespane,sny o garderobach! 1 dla Nikoli, 2 dla Karoli, 3 dla Matiego, 4 dla żmiji, i jeszcze jakie wymagania!!!!!!!!!!! Drugi raz z Danuchą się nie buduję,nie wytrzymam! Teraz za karę musi mnie gościć i pyszne zupki gotować, A CO! Niunia! w zasadzie to najbardziej się namęczyłaś z garderobą dla mnie :), ale za to , jakie to były piękne , nieprzespane noce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 08.12.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Ech......................heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 08.12.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dundelka!, nareszcie sobie pooglądałam wszystko dokładnie Po pierwsze-przebiłaś wszyste Neptuny drzwiami frontowymi!!! Są piękne, pomysł z poszerzeniem trafiony w 10! (u nas będą b. podobne, tylko same drzwi- i tu mamy taki sam gust ), po drugie-kibelek dolny b. ładny, a najładniejsza umywaleczka- i tu chce mi się śmiac, bo dziś wypatrzyłam IDENTYCZNĄ (tak mi się przynajmniej wydaje-czy nazwa linii tej umywalki to Happy czy coś w tym stylu?), no i b. ładna bateria (też mi dziś wpadła w oko- czy to nie Grohe? ) po trzecie- wanna na górze jest rewelacyjna, po czwarte- podoba mi się kolor ściany nad kominkiem, jeśli chodzi o kuchnię, to jak pewnie wiesz, lubię inny styl bardziej klasyczny, i na koniec - GRATULUJĘ PIĘKNYCH WNĘTRZ!! (zapomniałam- wiatrołap extra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 08.12.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dziś byłam na rozeznaniu, tzn. w końcu pooglądałam sobie wszystko na żywca, bo internet to już przekopałam. Dziś jeździłam tylko po sklepach z łazienkami. Wstępnie wybrałam płytki do górnej łazienki i do kibelka-płytki Vives, wiem też jaka umywalka będzie w kibelku (taka jak u Dundelki, tylko odwrócona), właściwie to prawie wszystko mam upatrzone. Z vatem się pozmieniało - weszła ustawa zmieniająca zapis, że liczą się faktury tylko do końca grudnia ale i tak trzeba już wszystko powoli kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 10.12.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dundelka!, nareszcie sobie pooglądałam wszystko dokładnie Po pierwsze-przebiłaś wszyste Neptuny drzwiami frontowymi!!! Są piękne, pomysł z poszerzeniem trafiony w 10! (u nas będą b. podobne, tylko same drzwi- i tu mamy taki sam gust ), po drugie-kibelek dolny b. ładny, a najładniejsza umywaleczka- i tu chce mi się śmiac, bo dziś wypatrzyłam IDENTYCZNĄ (tak mi się przynajmniej wydaje-czy nazwa linii tej umywalki to Happy czy coś w tym stylu?), no i b. ładna bateria (też mi dziś wpadła w oko- czy to nie Grohe? ) po trzecie- wanna na górze jest rewelacyjna, po czwarte- podoba mi się kolor ściany nad kominkiem, jeśli chodzi o kuchnię, to jak pewnie wiesz, lubię inny styl bardziej klasyczny, i na koniec - GRATULUJĘ PIĘKNYCH WNĘTRZ!! (zapomniałam- wiatrołap extra) OLO- dziękuję bardzo! Już się też nie mogę doczekać , jak będę chwalic Twoje wnętrza!!Co do baterii to masz rację- Grohe ,ale umywalka - to już nie pamiętam! Tyle co mi nerwów zeżarła , bo nie mogłam dopasować żadnej i kupiłam tę a była droga!! No ale już staram się o tym zapomnieć. A jeżeli chodzi o kuchnię ,to ja też bardzo lubię takie "stare " klimaty i może jak kiedyś będę zmieniać to wtedy sobie taką zrobię z uwzględnieniem starego kredensu kuchennego ,który mam i teraz nie mam go gdzie postawić :( Wklej kafelki , jakie upatrzyłaś.Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 11.12.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 OLO- przypomniałam sobie - umywalka to Vileroy & Boch . A pokaże Wam jeszcze mój zlewozmywak i baterię, które bardzo lubię.http://images25.fotosik.pl/123/b7653284e8fe946cm.jpg I nowy nabytek (dopiero!) Lampa nad stołem w kuchnihttp://images32.fotosik.pl/75/b55e5ed0b362cdc2m.jpg Co tak się nikt nie odzywa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 12.12.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Co tak się nikt nie odzywa??? co nikt?! JA!UWAGA:Na Warmii i Mazurach wykryto ptasią grypę wśród dzikich ptaków. Dwa myszołowy i jeden bocian, które padły w przytulisku dla leśnych zwierząt w Leśniczówce Taftowo niedaleko Ornety, były zarażone wirusem H5N1. Potwierdziły to badania w Państwowym Instytucie Weterynaryjnym w Puławach - powiedział wojewódzki lekarz weterynarii na Warmii i Mazurach Ludwik Bartoszewicz. No!!! i co Wy na to hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julius 12.12.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 UWAGA: Na Warmii i Mazurach wykryto ptasią grypę wśród dzikich ptaków. Dwa myszołowy i jeden bocian, które padły w przytulisku dla leśnych zwierząt w Leśniczówce Taftowo niedaleko Ornety, były zarażone wirusem H5N1. No!!! i co Wy na to hehe biedne ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 12.12.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Co tak się nikt nie odzywa??? co nikt?! JA! UWAGA: Na Warmii i Mazurach wykryto ptasią grypę wśród dzikich ptaków. Dwa myszołowy i jeden bocian, które padły w przytulisku dla leśnych zwierząt w Leśniczówce Taftowo niedaleko Ornety, były zarażone wirusem H5N1. Potwierdziły to badania w Państwowym Instytucie Weterynaryjnym w Puławach - powiedział wojewódzki lekarz weterynarii na Warmii i Mazurach Ludwik Bartoszewicz. No!!! i co Wy na to hehe Nie martw się - Jaszczurzyc to nie dotyczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julius 12.12.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Nie martw się - Jaszczurzyc to nie dotyczy!!! ale może gąsiory na Neptunie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 12.12.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Nie martw się - Jaszczurzyc to nie dotyczy!!! ale może gąsiory na Neptunie?! hehe u mnie dziś szaleństwo na podwórku montują ogrodzenie ,ktore roił nam stolarz z UWAGA...Krzykał!!!!! niezle co?! Tłum reporterów....z Tvn dopadl męza w samochodzie z pytaniami... hehe A oto ono: http://images26.fotosik.pl/125/917c2e9c5c876013m.jpg tak wyglada przed domkiem http://images31.fotosik.pl/77/3ded05f0bf76884am.jpg http://images29.fotosik.pl/125/184db344862adc49m.jpg i wiata na drewno-własnorecznie przez męża obita,jeszcze na wiosne bejca poprawić........ http://images26.fotosik.pl/125/eb2a42be04b03500m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 12.12.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Chciałam jeszcze dodac jak tu juz siedze....że właśnie w pokoju nad garażem moj mąż urządził siłownie!!! bedą mi smrodzić hahaha może inaczej Pokój rekreacyjny hihih udało mi sie zrobić zdjęcie hahah ale pogonili mnie i ostrości nie złapałam :ro http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/276/76/06/276760602 co o takim myslicie? z boku jest stacja nożna? jakos tak-steper no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julius 12.12.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 extra... też chciałem mieć swój pokój "hobby" ale żona się nie zgodziła...wszędzie tylko garderoby, deski do prasowania i pralnia... ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 12.12.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Ojej, Julius, to współczuję, ale nie martw się przynajmniej będziecie schludnie ubrani Ja to deski do prasowania na stanie nie posiadam w ogóle i nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam żelazko w ręku A nasz dom, to z założenia jedno wielkie miejsce na hobby. Musi byś miejsce na tradycyjną ciemnię foto, na perkusję, na fortepian (elektryczny, na szczęście dla kubatury domku), na piec do gitary, na ściankę wspinaczkową, na fotel dla audiofila i na grotę dla naszego zaprzyjażnionego smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 14.12.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Jaszczurka!- ogrodzenie bardzo ładne , no ale wymięka przy wiacie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 15.12.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Jaszczurka, bardzo ładny plotek. Wiata tez śliczna, a najpiękniejsze w niej jest to, że jest w niej drewno, chociaż z tego co widzę, to mam pewne wątpliwości czy to jest drewno kominkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 15.12.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Nasze plany z przeprowadzką do końca roku są już nieaktualne. Kupiec naszego mieszkania nie załatwił sobie kredytu. Właśnie mija dziś termin. W poniedziałek albo renegocjujemy umowę albo szukamy nowego kupca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts