Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzięki dziewczynki za rady, jak zwykle mogę na Was liczyc :)

ZAMÓWIENIE ZŁOŻONE :roll: wygrała ta druga (większością głosów :lol: ), tylko u nas będzie trochę inaczej. Podłoga ze zdjęcia nr 2 wygląda jak z ośrodka wczasowego lat dawnych że tak powiem..W każdym razie u nas podłoga będzie biała (i ładna) :D :D .

Te mebelki kute bardzo mi się podobają, ale na razie muszą poczekac..ech

jaszczurka, ja i tak wiedziałam co napiszesz!! :lol: :lol: (tylko myślałam, że będziesz łaskawsza dla tych patyczków bambusowych)

miałam na myśli wałeczki (tzn.wałeczki-patyczki przyklejone do ściany :) )

Bshena, pisałam już wcześniej o mojej górnej łazience. Poszukaj gdzieś jej zdjęcia, tam będzie widoczny taki murek- po obu jego stronach będą umywalki (nablatowe, owalne), po prawej stronie od wejścia kibelek i bidet, pryszcic jak u jaszczurki (wcinka w pokój nad garażem) no i wanna po tej samej stronie co prysznic (Poolspa-Aura owalna).

A ja jestem wielką miłośniczką drzwi!!! nawet w prysznicu mam 2!!te drugie są suwane hehe

http://images30.fotosik.pl/133/0305f58c3bf23df0.jpg

teraz chłopaki do woli moga szaleć i korzystać ze wszystkich mozliwości panele prysznicowego, wreszcie woda zostanie w brodziku!! A co tam u Was Robaczki? :lol: :lol:

Robak jaka ilość pustaków jest potrzebna na taki stan jak ty masz? Bo ja mam mały zapas i nie wiem ile będę musiał jeszcze dokupić?

Pozdrowionka dla wszystkich, szalonych imprezek sylwestrowych, lekkiego kaca, i powodzenia na placach boju (budowy oczywiście) :lol:

Ja już tylko czekam na mapy geod. i zmiany projektu nio i do boju!!

Szalone to tylko w Neptunie !!! co nie?!!!

wypastuje podłogi, a rano będą wyfroterowane jak nigdy hehe a może lepiej panele posciągać hmm? ostatnio wymienialismy 2szt to tak szybko poszło ze jakbym zdjeła to potem do południa znowu bym miala piekna nienaruszoną podłogę !tak ...tak zrobie... :lol: :lol: a teraz uciekam do GARóW!!

BUZIAKI o 24 zbiórka