Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wszystkim Neptuniakom życzymy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2008 ROKU.

Agata i Kuba

Ps.

Przepraszam, że nie udzielam się na forum. Brakuje mi trochę czasu, ale moja małżonka jest stałą czytelniczką i obserwatorką Waszych poczynań.

http:</p><p> //images31.fotosik.pl/93/25bc7b385925b25cm.jpg

Nie przepraszamy tylko się UDZIELAMY!!! :) :) :)

Danusia..... nikt tu nie zagląda, nie chce Im się.... ja tam też przestane chyba... :( :( :(

ooo Kochana nie rób tego!!! jesteś głównym motorem tego forum i niech tak zostanie! ja obiecuję że nie opuszczę naszego forum- w końcu jest to NASZE NEPTUNKOWE :D

U nas tynki kończą schnąc, robimy teraz strych, zaraz poddasze, jakoś idzie :roll:

a Ty Danusiu uśmiechnij się do Nowego Roku- jest dobrze a będzie jeszcze lepiej :D :D W KOŃCU JUŻ MIESZKASZ!!!

no

a teraz cała reszta niech pisze- CO U WAS????

Bshena- co z mieszkaniem??

Z mieszkaniem ciągle jakiś problem, to znaczy właściwie nie z mieszkaniem, tylko osoba co kupuje ma jakiś problem ciągle. O czymś zapomni, czegoś na czas nie zaniesie, nie dopilnuje. A teraz hit notarialny. Mamy już umowę ostateczną i okazało się, że z błędem. Ktoś po dwóch tygodniach się zorientował, że kasa ze sprzedaży rozbita na dwa różne konta nie daje w sumie kwoty sprzedaży, tylko jest wyższa... i bank klienta wstrzymał do wyjaśnienia wypłatę. Załamać się można. Fakt nam to umknęło, ale kurde za co notariusz i pośrednik biorą swoją dolę, skoro nawet nie potrafią porządnej umowy przygotować i sumy posprawdzać. Mi już zupełnie ręce opadają. Nigdy więcej niczego nie będę sprzedawac przez pośrednika. Kompletny brak profesjonalizmu!!! Żałosne. Ratuuunku, nie mam siły!!!

A w domku moim dziś było -1 (minus jeden)!!!

Danusia..... nikt tu nie zagląda, nie chce Im się.... ja tam też przestane chyba... :( :( :(

ooo Kochana nie rób tego!!! jesteś głównym motorem tego forum i niech tak zostanie! ja obiecuję że nie opuszczę naszego forum- w końcu jest to NASZE NEPTUNKOWE :D

I NIE OPUSZCZĘ WAS AZ DO ŚMIERCI!!! :D :D :D

jak poskutkowało!! :) :)

Bshena- co z mieszkaniem??

Z mieszkaniem ciągle jakiś problem, to znaczy właściwie nie z mieszkaniem, tylko osoba co kupuje ma jakiś problem ciągle. O czymś zapomni, czegoś na czas nie zaniesie, nie dopilnuje. A teraz hit notarialny. Mamy już umowę ostateczną i okazało się, że z błędem. Ktoś po dwóch tygodniach się zorientował, że kasa ze sprzedaży rozbita na dwa różne konta nie daje w sumie kwoty sprzedaży, tylko jest wyższa... i bank klienta wstrzymał do wyjaśnienia wypłatę. Załamać się można. Fakt nam to umknęło, ale kurde za co notariusz i pośrednik biorą swoją dolę, skoro nawet nie potrafią porządnej umowy przygotować i sumy posprawdzać. Mi już zupełnie ręce opadają. Nigdy więcej niczego nie będę sprzedawac przez pośrednika. Kompletny brak profesjonalizmu!!! Żałosne. Ratuuunku, nie mam siły!!!

A w domku moim dziś było -1 (minus jeden)!!!

Bshena- ale rozumiem z tego ze błyskawicznie znalazł się następny kupiec??? No i chwała Bogu :) :) :) a reszta się załatwi!!