jaszczurka 31.12.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 jejejej superrrrrrrrr zaraz odpalamy tańce:)zbiórka tak jak mówiłam hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 31.12.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 pozdrowionka w nowym już 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 31.12.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 pozdrowionka w nowym już 2008 i ja też ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 31.12.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 pozdrowionka w nowym już 2008 i ja też ja też i ja też!!!!!! Kochani - wszystkim Neptuniakom tego co najlepsze w Nowym Roku!! Żeby był lepszy niż poprzedni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 31.12.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Wszystkim Neptuniakom życzymy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2008 ROKU. Agata i Kuba Ps. Przepraszam, że nie udzielam się na forum. Brakuje mi trochę czasu, ale moja małżonka jest stałą czytelniczką i obserwatorką Waszych poczynań. http:</p><p> //images31.fotosik.pl/93/25bc7b385925b25cm.jpg Nie przepraszamy tylko się UDZIELAMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 01.01.2008 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Ha, łatwo ci mówić. Ja to nie mam problemów z udzielaniem się tylko czasu za bardzo nie mam ale Agata do pisania jak pies do jeża. Muszę podszkolić i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 01.01.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Oooooo jaki bałagan!!! co za czasy nikt po sobie nie sprzata!!! ide do roboty! bo sie zabije o chipsy, kapsle itdI jak główki?? nie bolą?!!!!!!!!! heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 01.01.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 u nas zimowo :) http://images33.fotosik.pl/93/c142da89f5e0b854.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 02.01.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Tak nijako w tym nowym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 03.01.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Tak nijako w tym nowym roku... A czemuż to Danusiuuu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 04.01.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 No i chyba nie tylko mnie , bo jakoś nikt się nie odzywa...Tylko Ty - aktywistka na posterunku Pogoń tam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 04.01.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jaszczurka!- pokaż swoje parapety zewnętrzne, fotke. Bonia Ty też możesz pokazać swoje, i kto jeszcze ma.Prośba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 04.01.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Bshena- co z mieszkaniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.01.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Danusia..... nikt tu nie zagląda, nie chce Im się.... ja tam też przestane chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julius 04.01.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 e tam... nie narzekać tylko wklejać zdjęcia z wykończenia Neptuna musimy czerpać inspiracje od Was... pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 04.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Danusia..... nikt tu nie zagląda, nie chce Im się.... ja tam też przestane chyba... ooo Kochana nie rób tego!!! jesteś głównym motorem tego forum i niech tak zostanie! ja obiecuję że nie opuszczę naszego forum- w końcu jest to NASZE NEPTUNKOWE U nas tynki kończą schnąc, robimy teraz strych, zaraz poddasze, jakoś idzie a Ty Danusiu uśmiechnij się do Nowego Roku- jest dobrze a będzie jeszcze lepiej W KOŃCU JUŻ MIESZKASZ!!! no a teraz cała reszta niech pisze- CO U WAS???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 04.01.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Bshena- co z mieszkaniem?? Z mieszkaniem ciągle jakiś problem, to znaczy właściwie nie z mieszkaniem, tylko osoba co kupuje ma jakiś problem ciągle. O czymś zapomni, czegoś na czas nie zaniesie, nie dopilnuje. A teraz hit notarialny. Mamy już umowę ostateczną i okazało się, że z błędem. Ktoś po dwóch tygodniach się zorientował, że kasa ze sprzedaży rozbita na dwa różne konta nie daje w sumie kwoty sprzedaży, tylko jest wyższa... i bank klienta wstrzymał do wyjaśnienia wypłatę. Załamać się można. Fakt nam to umknęło, ale kurde za co notariusz i pośrednik biorą swoją dolę, skoro nawet nie potrafią porządnej umowy przygotować i sumy posprawdzać. Mi już zupełnie ręce opadają. Nigdy więcej niczego nie będę sprzedawac przez pośrednika. Kompletny brak profesjonalizmu!!! Żałosne. Ratuuunku, nie mam siły!!! A w domku moim dziś było -1 (minus jeden)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 04.01.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Danusia..... nikt tu nie zagląda, nie chce Im się.... ja tam też przestane chyba... ooo Kochana nie rób tego!!! jesteś głównym motorem tego forum i niech tak zostanie! ja obiecuję że nie opuszczę naszego forum- w końcu jest to NASZE NEPTUNKOWE I NIE OPUSZCZĘ WAS AZ DO ŚMIERCI!!! jak poskutkowało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 04.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Bshena- co z mieszkaniem?? Z mieszkaniem ciągle jakiś problem, to znaczy właściwie nie z mieszkaniem, tylko osoba co kupuje ma jakiś problem ciągle. O czymś zapomni, czegoś na czas nie zaniesie, nie dopilnuje. A teraz hit notarialny. Mamy już umowę ostateczną i okazało się, że z błędem. Ktoś po dwóch tygodniach się zorientował, że kasa ze sprzedaży rozbita na dwa różne konta nie daje w sumie kwoty sprzedaży, tylko jest wyższa... i bank klienta wstrzymał do wyjaśnienia wypłatę. Załamać się można. Fakt nam to umknęło, ale kurde za co notariusz i pośrednik biorą swoją dolę, skoro nawet nie potrafią porządnej umowy przygotować i sumy posprawdzać. Mi już zupełnie ręce opadają. Nigdy więcej niczego nie będę sprzedawac przez pośrednika. Kompletny brak profesjonalizmu!!! Żałosne. Ratuuunku, nie mam siły!!! A w domku moim dziś było -1 (minus jeden)!!! Bshena- ale rozumiem z tego ze błyskawicznie znalazł się następny kupiec??? No i chwała Bogu a reszta się załatwi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 04.01.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 No i co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts