Aleksandra W. 04.01.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 No i co Wy na to? myślę, że za parę dnie wszystko się odkręci, zobaczysz! w końcu to nie jakiś poważny problem prawny, tylko błąd RACHUNKOWY Bshena, masz już wybrane kafle do łazienek? coś Ci chodzi po głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 04.01.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Danusia, nie, nie znalazl sie drugi kupiec tylko znalazło się dwóch na raz i ja żle wybrałam. Pewnie, że za pare dni się wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 04.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Ola mam już kafelki, do dolnej łazienki. Ja lubię kolory a tu na forum (i w sklepach) dominuja brązy i pewnie nikomu się nie spodobają moje, więc się nie chwalę. Powiem tylko, że podloga będzie matowa czerwona, a na ścianie beżowe i czerwone płytki (też matowe) i mozaika (byszcząca), błętitna i granatowa. Szczegóły wciąz zmieniam, i pewnie do momentu przyklejenia ostatniej płytki będę zmieniać. Na szczęście robię to sama, więc nikt mi nie będzie krecił nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 04.01.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Ola mam już kafelki, do dolnej łazienki. Ja lubię kolory a tu na forum (i w sklepach) dominuja brązy i pewnie nikomu się nie spodobają moje, więc się nie chwalę. Powiem tylko, że podloga będzie matowa czerwona, a na ścianie beżowe i czerwone płytki (też matowe) i mozaika (byszcząca), błętitna i granatowa. Szczegóły wciąz zmieniam, i pewnie do momentu przyklejenia ostatniej płytki będę zmieniać. Na szczęście robię to sama, więc nikt mi nie będzie krecił nosem Samka kładziesz kafelki???? Pokaż je, nie bądź taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 04.01.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Tak, sama kładę kafelki, a właściwie z moim mężem Regipsy też sami kładziemy: mamy podział na role: ja wymierzam płytę, Paweł w tym czasie miesza klej, potem przycina płytę, ja nakładam klej i razem poziomujemy, to taki zen budowania i fajna przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 05.01.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Tak, sama kładę kafelki, a właściwie z moim mężem Regipsy też sami kładziemy: mamy podział na role: ja wymierzam płytę, Paweł w tym czasie miesza klej, potem przycina płytę, ja nakładam klej i razem poziomujemy, to taki zen budowania i fajna przygoda jestem pełna uznania!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 05.01.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 No, Jaszczurka ,tym razem , moja nowa stronka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 05.01.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 05.01.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Ale jestem zdumiona!!!!!!!!!!!! Bshena Ty!!!!!!!!!!!!!! spryciulo!!!mi ostatnio chodzi po głowie zakup maszyny do szycia...choć nie mam zielonego pojęcia o tym to bardzo chcialabym sie nauczyc, poszyłabym sobie zasłonki, firanki, pokrowce na krzesła itd... Rozłoże sie w siłowni męża i bede szyc hahahaha a on ćwiczyć!!!!! A'propos siłowni, wczoraj wlazłam na atlas i ćwiczyłąm, nie musze mówic ze dzis ledwo rece podnosze do pisania a nogi !!!!!! Ale klina klinem !!!ide dalej ćwiczyć Bardzo sie ciesze ,że sie odezwaliście, bardzo mi smutno było przez pare dni...nikt tu nie zaglądał bSHENA TO NIEPRAWDA ZE TERAZ TYLKO BRAZY! czerwony tez bardzo modny i ładny-serio tylko ostroznie z tym niebieskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 05.01.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Bshena! nie bądź taka i chwal się swoimi płytkami!! a co do brązów to masz rację, całkowitą. Ja też starałam się wybierac płytki nie beżowe i w sumie było niełatwo, bo we wszystkich salonach prawie wszystkie aranżacje łazienek są w brązach i beżach. Jestem bardzo ciekawa Twoich płytek!U nas łazienka małżeńska i kibelek to przede wszystkim biel i kolorowe akcenty w dekorach, a u dziewczynek będą takie:http://www.vivesceramica.com/images/products/ES/small/s_prod_id_0000004124.gifhttp://www.vivesceramica.com/images/products/ES/small/s_prod_id_0000004188.gifhttp://www.vivesceramica.com/images/products/ES/small/s_prod_id_0000004116.gifi troszkę takich:http://www.vivesceramica.com/images/products/ES/small/s_prod_id_0000004118.gifcała podłoga w kolorze ostatniej płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 05.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Ola, fajne te kafle! Gdzie je wypatrzyłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 05.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Jaszczurka, kup sobie maszynę do szycia koniecznie!!! Szycie to fajna zabawa! A powiedz czemuż to ostrożnie z niebieskim. To piękny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 05.01.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Jaszczurka, kup sobie maszynę do szycia koniecznie!!! Szycie to fajna zabawa! A powiedz czemuż to ostrożnie z niebieskim. To piękny kolor. Bshena kupie!!!! Piękny jest kol niebieski... ale przy czerwonym raczej ostroznie dwa dominujące kolorki:) zeby flaga Fracji nie wyszła hehe. Pokaz najlepiej te kafelki i juiż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 05.01.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Ola śliczne te kafelki naprawde:) sympatycznie będzie u dzieci ! Zaraz to dzieci będą miały tą łązienkę na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 05.01.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Haha, Jaszczurka, przy kolorkach zawsze jakaś flaga moze wyjść Francja? Czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 05.01.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Szukałam w inetrnecie moich kafelek, ale ich kolorki wypadają jakoś blado, w rzeczywistości te czerwone są bardziej wyraziste: Paradyż: Carlita / Citron Giallo http://images25.fotosik.pl/135/d2a256ea15a77899.jpg Paradyż: Carlita / Rosa Ochra http://images24.fotosik.pl/136/b9ee1878606c49d2.jpg I jeszcze śliczna granatowa i błękitna mozaika, też Paradyż. Mozaiki trochę poszarpię, część kafli poukładam prosto, część na skos, (niekoniecznie 45 stopni), dodam jakiś secesyjny dekorek, a co tam, niech nie będzie tak nowocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 06.01.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 WitamJaszczurke,Boshene ,Aleksandre ,Bomie i wszystkich innych Neptunianów,ktorych pominełam .Jestem tu nowa ,ale Wasze strone śledze od dosc dawna i dzieki Wam (miedzy innymi) ja tez mam swojego neptunka.Budujemy w okolicach Rzeszowa.W Rzeszowie jest jeden zamieszkały neptun,mieliśmy to szcześćie zobaczyć go o środka i ppoznać przemiłych ludzi,którzy pokazali nam wszystko (od wiatrołapu ,po strych).Nie wkleje zdjecia ich domu ,bo im to obiecałam,ale jak sie naucze to chetnie wkleje mojego neptuna.Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 06.01.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 czesc Dziewczyny witam Was wszystkie ,od dawna śledze wasze forum,ale nie właczałam sie ,bo nie miałam netu w domu.Teraz ,kiedy to sie zmieniło,mam zamiar czesto tu zagladać i podziwiać(juz aktywnie )Wasze neptunki.My zaczelismy budowe swojego po koniec sierpnia,poczatkiem listopada miał już dach i na tym porzestalismy.Jak sie naucze to chetnie wkleje pare fotek naszej chatki.Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 06.01.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 WITAJ MAGDA!!! Jak miło, że się odzywają inni Neptunkowicze! Teraz zaglądaj tu często, podziwiaj nasze Neptunki a my będziemy podziwiac Wasz zaraz dziewczyny Ci wytłumaczą jak wklejac foty, ja jestem w tym temacie raczej noga. Na pewno musisz założyc w necie album ze swoimi zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 06.01.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 bardzo się cieszę, że podobają Wam się moje płytki! naprawdę zresztą moje dziewczynki też się cieszą! one od początku były nimi oczarowane. Wszystkie nasze płytki to Vives. stronka: http://www.vivesceramica.com/ jaszczurka, u nas cała góra to będzie królestwo dzieci + pokój gościnny z garderobą (nad garażem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts